Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod widar » 01 úno 2014, 23:19

Eště tam máš řadičku. Kdyby něco tak s redukcí kabelů v NA mám nějaký zkušenosti.

z mobilu
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod kousmen » 02 úno 2014, 09:50

Jo jo, ještě ručka, řadička a páčky k otevření nádrže a kufru, ale tyč řízení, pedály atd. jsou venku. :D
S tím pročesáním elektriky určitě potřebuju píchnout. Nechceš se někdy stavit? :D
Seatik: Na kompletní klec jsem si netroufnul, ale jenom rollbar by mi nestačil. Fotky jsou v tématu už dřív. Jak jsem přijel s novým rámem, tak jsem to nacvakal a o několik stránek dřív bys to někde našel. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod buteo » 02 úno 2014, 11:21

widar píše:Eště tam máš řadičku. Kdyby něco tak s redukcí kabelů v NA mám nějaký zkušenosti.

z mobilu

Radime,
ty už se asi nudíš,co? :)
Dneska jde motor do auta,tak můžeš už přemýšlet,kdy si uděláš čas na dokončení zakázky u mě.
Aspoň pak budeš mít na další projekty např. u Kousmena víc praxe. :(
buteo

Příspěvekod PavelS » 02 úno 2014, 11:51

Rám mazec :twisted: Jak to bude pasovat s palubkou?

Každopádně tleskám za tenhle thread - trochu jsem se ochudil, že jsem tvoje auto nějak přehlížel, už tu chybu neudělám :? :)

Hele, poraď co jsi dělal s poloosama např. vypadaj jak nový - to jsi je nechal opískovat + všechny gumy nový apod?
PavelS

Příspěvekod kousmen » 02 úno 2014, 18:09

Tak ty poloosy byly jen tak z nudy zkrášlený. Tedy očištění a impregnace pryže. Na tyče jsem vzal jenom smirgl, základovku, běžnej a krycí lak a to bylo všechno. Lepší, než to nechat jako holej kov...
Co se týče rámu versus palubka, tak bude asi třeba říct, že původní palubka se tam vracet nebude a chci vyrobit vlastní...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod PavelS » 02 úno 2014, 20:05

Aaaha - prosím víc rozepisovat jak co delas, ja s timhle renovovaním mám pramálo zkušeností a hned bych to pral na písek...respektive nepral, protoze se o to bojim :)

Na palubku sem zvedavej - z ceho ji budes delat?
PavelS

Příspěvekod Pavel260 » 02 úno 2014, 20:19

to máš uplně jedno, zaděláš konce (veci co nechceš pískovat) stříbrnou izolepou a můžeš to hodit na písek
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 02 úno 2014, 20:30

Pokud ti jde o tu tyč, tak jak kolega pravil, nezáleží na tom, jestli použiješ ruku, papír a denně používanou metodu tření nebo to dáš někomu opískovat. Povrchová ochrana pak zcela jistě lze zvolit vhodnější, než je běžný lakování. Ideální by bylo práškový lakování, ale ten lak se vypaluje při vysokých teplotách, který by odrovnaly třeba zrovna ty gumy. Můžu říct, že dostat z těch tyčí rez nabylo nic náročnýho natolik, abych to vozil na pískovačku a v povrchovkách zas takovej rozhled nemám abych poradil nebo sám vybral něco lepšího než ten lak. :)
Na palubku bych rád využil ušlechtilých materiálů. Ovšem rád bych zažil překvapení, údiv, rozhořčení a nepochopení mnoha lidí až to uvidí, takže to radši nechám v tajnosti. Taky je možný, že se to nepovede, takže to nechci moc rozkřikovat. :)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Winie » 02 úno 2014, 22:18

ty me s tim interierem neskutecne seres :lol: tesim se na to vic jak leto :lol: jinak uslechtile materialy? takze hlinik, zlato, platina a kosti jednorožců?
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod kousmen » 02 úno 2014, 22:26

:lol: Chtěl jsem to napsat trochu povzneseně, aby to vzbudilo dojem, ale jsou to materiály trošku běžnější než blána mořské panny a kosti jednorožců. :D
A ten interiér nesere jenom tebe, neboj. :mrgreen:
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora