Pavle, ne nestrhli si peníze za tu trubku. JInak se vyřešil stavěcí šroub. Takže budeme mít všichni vše co se objednalo.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Od včech už přišla platba. Chybějící šroub už mám také u sebe. Takže zítra předávám díly směr Praha. A v pondělí/úterý pošlu balíčky. Ještě bych poprostil ty z vás, co to chtělí poslat poštou o doplnění tel. čísla. Pošta by vás pak měla informovat, že vám budou doručovat balík.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Ti z vas, kterym budou doruceny dily do Prahy, tak at mi napisou SZ. Jsem z Dejvic, ale nedela mi problem sejit se nekde v Praze, nebo blizkem okoli - podminkou je, ze se pochlubite svym milackem
Díly na MX-5 NA/NB
I am not into fake things - including boobs and wheels. 1.8 NA BRG+ jedna lady + brap
Balíčky byly dneska odeslány. Zítra by měly být u vás
Díky za spolupráci ... Tak za 14dnů můžeme zase udělat další kolo.. Prej mají mít novou kolekci oblečení