Ahoj kluci
pred dvoma týždňami som si zadovážil vstupenku medzi Vás
Je to NBFL r.v. 2002, nábeh 110 000 km, prvý majiteľ pani z Bratislavy, ktorá ju potom predala do bazáru v Banskej Bystrici. Odtiaľ som ju už odviezol naspäť do Bratislavy, kde bola aj prvýkrát prihlásená - auto predané na Slovensku - nebola to podmienka, ale potešilo
Auto je po technickej stránke na pohľad v poriadku, pri kúpe bolo na zdviháku, žiadne vôle v riadení, na podvozku, motor ide pravidelne, uvidíme či niečo odhalia v servise (dúfam že nie)
Prahy su hrdzavé, v dohľadnej dobe ich budem dávať vyvariť.
Takisto mám na pláne aj výmenu komplet náplní - to by som sa chcel spýtať, čo tam lejete? Či originál mazda prípravky, alebo máte nejaké osvedčené značky?
Motorový olej, olej do diffu, prevodovky, brzdová, chladiaca kvapalina? (ak som niečo zabudol, kľudne pridajte, alebo dajte odkaz na topic, nenašiel som to nikde pokope)
Budúci týždeň sa mi dúfam podarí ju prihlásiť a prehnať technickou a emisnou, potom bude nasledovať výmena diskov - tie 17" pôjdu preč, sú v bazári na predaj
Namiesto nich pôjdu tieto, dneska som si ich doviezol
Tu by som sa chcel spýtať, čo si myslíte, akú šírku pneu na 6,5 disky - či 195 alebo 205?
Ďalej sú v pláne rozvody, a ak vyjdú peniaze, tak aj komplet prelakovanie, pretože je chudinka už značne obitá.