Takže rozhodnuto..podlehl jsem neodolatelné ceně a vzhledem k tomu, že to byla značka z mého užšího výběru, budou dneska doma
205 x 45 x 16" PIRELLI ZERO NERO - 1955Kč za kus včetně dopravy (při počtu 4 ks) - objednáno včera (dneska už jsou za 2028Kč ??)
Kde:
http://www.pneu-servis.cz/V 10 hodin vyplněna objednávka na webu, ve 12 hod. telefon, že to dneska pošlou a zda je to OK, ve 14 hod. mail, že zásilka byla odeslána. A to vše na dobírku, takže sem nic ani neplatil předem, poštovný a balný zadarmo.
Proč PZN? Maj lepší hodnocení na mokru než T1R. A loni sem je viděl na dvou MX5kách a vypadaly dobře a byla s nima spokojenost, by´t si člověk prý musí zvyknout. Uvidíme, aspoň budu mít srovnání. Nebude někdo chtít ty T1S (215x40x16") na dorvání třeba na drift?
Ročně toho moc nenajedu, max 10t, R1R v 16" jsou ale za 4t, a to už je dost, to mám tady dvě....
Jinak k tý ceně...všechno ostatní bylo dražší a třeba na nejlevnejsipneu.cz ty PZN jsou za 2598 Kč. Ještě taková věc mě zarazila, že když koupíš jednu pneu, tak stojí 4t a od dvou a víc půlku...tomu říkám množstevní sleva
. Jo a v jednom pneuservisu na webu chtěli za 4 ks těch PZN 22t a to se vyplatí