Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Příspěvekod noose » 22 bře 2014, 21:12

LordJames píše:Černý už jsem si užil, celý kola v červený už by byly asi moc a jinou barvou to asi brát nechci, už i kvůli těm sedačkám. Až budu mít chvilku, tak zase zkusím PS a uvidíme. Nicméně kola takhle byly, vzal jsem je na zkoušku, jak budou na autě vypadat a docela se mi to líbí. Cena byla pěkná, když to porovnám s tím, že jich fakt asi moc není a za jakou cenu jsem je viděl na zahraničních inzerátech...

Dneska pěkná první vyjížďka, asi 260km. Davidovi (Noose) a jeho kámošovi díky za scuk a zas někdy ;-) Fotky bych dal, ale foťák asi zůstal v garáži, takže sem určitě dá dřív jeho.

Paradni vyjizdka v rychlem tempu 8-)
NA BRG
noose

Příspěvekod noose » 22 bře 2014, 21:23

noose píše:
LordJames píše:Černý už jsem si užil, celý kola v červený už by byly asi moc a jinou barvou to asi brát nechci, už i kvůli těm sedačkám. Až budu mít chvilku, tak zase zkusím PS a uvidíme. Nicméně kola takhle byly, vzal jsem je na zkoušku, jak budou na autě vypadat a docela se mi to líbí. Cena byla pěkná, když to porovnám s tím, že jich fakt asi moc není a za jakou cenu jsem je viděl na zahraničních inzerátech...

Dneska pěkná první vyjížďka, asi 260km. Davidovi (Noose) a jeho kámošovi díky za scuk a zas někdy ;-) Fotky bych dal, ale foťák asi zůstal v garáži, takže sem určitě dá dřív jeho.

Paradni vyjizdka v rychlem tempu 8-)

Fotky mam jen z toho parkoviste, nejak jsem zapomnel pri jizde fotit. :lol:
NA BRG
noose

Příspěvekod seatik » 22 bře 2014, 22:56

Ted cumim na ty bile kola od Kousiho a to je..az necekany rozdil..to je bombice v te bile....jdi do ni,na červenou bych se vybodl
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod LordJames » 22 bře 2014, 23:10

Jenze bily kola k tomu vsemu tmavu a cervenym sedackam...to uz se mi zda moc jako patlanina. Navic ja nejsem z tech,co tyden v kuse lesti a umyvaji a pak to projedou kolem baraku,takze ta bila by asi vypadala...kazdopadne jak rikam....zkusim PS a uvidime
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod LordJames » 30 bře 2014, 21:53

Dneska pěkná vyjížďka cca 290 km samozřejmě krásnýma serpentýnkama. Škoda, že doprovod nebyla další mazda, ale motorka. Nakonec pár fotek na mostě pod mostem. Kola mají konečně středové samolepky a nějaký ten lesk taky dostaly.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod LordJames » 21 dub 2014, 19:33

Vesely Velikonoce Kousi! :-D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Bez toho mi tam vyloženě neco chybí, je tam nezvykle moc místa :-D Jinak předběžně - měl by někdo zájem o tenhle stylebar? Na autě je znát jako výztuha, montuje se na 4 šrouby a je sklopný (další 2 šrouby ho zajišťují proti sklopení).
Obrázek
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod kousmen » 21 dub 2014, 19:44

U všech velikonočních zajíců! Jak je tohle vůbec možný? :o
Sám jsem ani nečekal jak moc to pomůže. Ty sedačky tam teď krásně vynikly. :P
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod seatik » 21 dub 2014, 21:06

Ma to stavu,je to bozi,sedacky nadherny,cumak taky,bez toho stylebaru mnohem hezci. Mas ji moc krasnou
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod LordJames » 28 dub 2014, 22:00

Ten pocit, kdyz se po roce a pul konecne dokopete nahodit na auto polskej lip a zjistite, ze ani nepasuje na auto :-D ... tak by se daly popsat prvni pocity ze dneska. Po chvili nadavani sem to ale nevzdal a zacal bojovat...prvni prekazkou byly srouby na vyztuze narazniku. Jeden nakonec povolil, druhej povolil moc a ulomil se. Na ty strane, kde se ho povedlo vysroubovat byl na lipu krivej uchyt, takze se to nedalo napasovat na sroub. Takze sem prikrocil k reseni, ktery doporucil Honzik1984 - zip ties. Ikdyz mel lip mensi polomer nez naraznik, povedlo se ho natahnout, chytit na tech mistech, kde jsou vzpery narazniku a prostredek uz pak docela sel. No a jako bonus sem si vsimnul, ze mam prevodovku zespodu od oleje. Bylo to uz za sera ve stodole, takze se nedalo zjistovat, odkud to tece. Nema nekdo nejakej tip nebo zkusenost?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod radep » 28 dub 2014, 23:29

Tip/zkušenost mám, že teklo vstupní gufero na hřídeli převodovky - jak je spojka...
Jinak lip pěkný :-) taky se na to chystám :-)
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora