LordJames píše:Černý už jsem si užil, celý kola v červený už by byly asi moc a jinou barvou to asi brát nechci, už i kvůli těm sedačkám. Až budu mít chvilku, tak zase zkusím PS a uvidíme. Nicméně kola takhle byly, vzal jsem je na zkoušku, jak budou na autě vypadat a docela se mi to líbí. Cena byla pěkná, když to porovnám s tím, že jich fakt asi moc není a za jakou cenu jsem je viděl na zahraničních inzerátech...
Dneska pěkná první vyjížďka, asi 260km. Davidovi (Noose) a jeho kámošovi díky za scuk a zas někdy Fotky bych dal, ale foťák asi zůstal v garáži, takže sem určitě dá dřív jeho.
noose píše:LordJames píše:Černý už jsem si užil, celý kola v červený už by byly asi moc a jinou barvou to asi brát nechci, už i kvůli těm sedačkám. Až budu mít chvilku, tak zase zkusím PS a uvidíme. Nicméně kola takhle byly, vzal jsem je na zkoušku, jak budou na autě vypadat a docela se mi to líbí. Cena byla pěkná, když to porovnám s tím, že jich fakt asi moc není a za jakou cenu jsem je viděl na zahraničních inzerátech...
Dneska pěkná první vyjížďka, asi 260km. Davidovi (Noose) a jeho kámošovi díky za scuk a zas někdy Fotky bych dal, ale foťák asi zůstal v garáži, takže sem určitě dá dřív jeho.
Paradni vyjizdka v rychlem tempu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 49 návštevníků