Já jak píšu nabídky, smlouvy, služební maily a tak, dávám si pozor aby to bylo správně. Dokonce i na telefonu píšu s interpunkcí a bezčárkový systém mne vždycky praští do očí. Když vidím naši Kristýnu, vždycky si říkám co si pomyslí zaměstnavatel, až se bude ucházet o práci a dá mu životopis
. Ale radši jí nic neříkám, byl bych za vola co ničemu nerozumí. Ale to je OT, omlouvám se.
Brzdy bych natřel, kdyby mi je někdo sundal, odmastil, namíchal barvu, dal na stůl a zase namontoval, ale to bych se asi nedočkal, sám na to nemám čas, chystám motorky na sezónu a nestíhám. Ale baví mne vytáhnout mikrovláknové rukavice, hadříky a utěrky, kufřík s přípravky a Majdu umýt a vyleštit, normálně se těším, až zahlédnu na kapotě prach, vždycky zařvu "Ha!" a jdu na to. MX-5 je naštěstí malé auto bez střechy a jde to rychle, proto mne to baví. Mám už 2 roky prostředky na kompletní detailing karoserie (Chemical Guys), na konci je miniaturní lahvička s nano-keramickým povlakem, celkem asi 8 operací a zatím sháním dobráka, co by mi dal na celý den k dispozici suchou, prostornou garáž, kde se moc nepráší...