IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod LordJames » 14 dub 2014, 16:25

Aha, skoda :( ja o tom prave taky premyslel.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod IvanGS » 14 dub 2014, 19:21

Určitě to natřít jde a myslí dokonce že to natírali normálně štětečkem, ale s konkrétním postupem nemám zkušenost, ani na to nemám toik času, prostě jsem to radši dal firmě. Stejnou barvu v jiném odstínu jsem před pár lety koupil na Forda, ale pak jsem si to rozmyslel tak jsem ji prodal, v návodu to ale bylo jednoduše vysvětleno a ani se myslím brzdiče nemusí demontovat.
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod hava » 14 dub 2014, 21:32

Ja sem na bejvalym aute lakoval foliatecem a rovnou reknu, ze jsou to vyhozeny prachy. Protoze jsem pak lakoval vetsi trmeny a to uz sem delal alkytonem za 100 a ne za 700 a vyslo to uplne na stejno. A i po dvou letech drzely obe barvy uplne stejne.
hava

Příspěvekod cavan » 14 dub 2014, 21:53

Mozno keby si siel na okruh a poriadne zahrial brzdy zistil by si rozdiel.. ;)
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod hava » 15 dub 2014, 07:25

No reknu to takhle, mel jsem tam redstuffy na predku a ty predni brzdice byly natreny alkytonem, a ta cervena barva na redstuffech se spalila do cerna na blackstuff :D Ale barva na trmenech byla ok. Ja nejsem zadnej obchodak od alkytonu, jen radim jak usetrit par kacek. ;)
hava

Příspěvekod IvanGS » 15 dub 2014, 09:06

hava - ušetřit je dobrá věc, ale u mne už je pozdě a i kdybych to věděl, nechal jsem to dělat a tam to dělají Foliatecem. Mohu se zeptat na čem ty příspěvky píšeš že nepoužíváš interpunkci?
Přílohy
Kopie - DSCN4607.jpg
IvanGS

Příspěvekod hava » 15 dub 2014, 09:18

No já to myslel, spíš pro ostatní. Důležitý je to, že je to podle tvých představ. A jak si psal, že sis to nechal dělat, tak tomu rozumím. Já už bych to nedělal :D Možná sundaný a natírat to na stole, ale jinak už ne... Jinak na psaní střídám jak telefon, tak i PC, ale přiznám se, že i na PC někdy píšu bez háčků když spěchám.
hava

Příspěvekod PetrH » 15 dub 2014, 09:37

Tak vzhledem k tomu, ze pouzivam jen anglickou klavesnici, pisu zasadne bez diakritiky i na pocitaci.
Njn, spravna Cecha :lol:
PetrH

Obrázky: 1

Příspěvekod IvanGS » 15 dub 2014, 13:14

Já jak píšu nabídky, smlouvy, služební maily a tak, dávám si pozor aby to bylo správně. Dokonce i na telefonu píšu s interpunkcí a bezčárkový systém mne vždycky praští do očí. Když vidím naši Kristýnu, vždycky si říkám co si pomyslí zaměstnavatel, až se bude ucházet o práci a dá mu životopis ;). Ale radši jí nic neříkám, byl bych za vola co ničemu nerozumí. Ale to je OT, omlouvám se.
Brzdy bych natřel, kdyby mi je někdo sundal, odmastil, namíchal barvu, dal na stůl a zase namontoval, ale to bych se asi nedočkal, sám na to nemám čas, chystám motorky na sezónu a nestíhám. Ale baví mne vytáhnout mikrovláknové rukavice, hadříky a utěrky, kufřík s přípravky a Majdu umýt a vyleštit, normálně se těším, až zahlédnu na kapotě prach, vždycky zařvu "Ha!" a jdu na to. MX-5 je naštěstí malé auto bez střechy a jde to rychle, proto mne to baví. Mám už 2 roky prostředky na kompletní detailing karoserie (Chemical Guys), na konci je miniaturní lahvička s nano-keramickým povlakem, celkem asi 8 operací a zatím sháním dobráka, co by mi dal na celý den k dispozici suchou, prostornou garáž, kde se moc nepráší...
IvanGS

Příspěvekod hava » 15 dub 2014, 15:08

Pán je detailer :D taky jsem tomu propadnul. Ale zase pak když sem kupoval šampón na auto za 500 a pro sebe na vlasy se mi zdálo 100 jako moc, tak mi došlo, že něco neni v pořádku :lol: Takže dneska už utrácim jen za vosk a za šampón, kterej je šetrnej k tomu vosku a zbytek věcí už beru obyč sonax, nebo želvu. Ale zase je fakt, že třeba na ručník přímo na auto sem si tak zvyknul, že už si sušení bez něj nedokážu představit. A taku mikrovlákno s dlouhym chlupem na rozlešťování vosku strašne usnadňuje práci. Ale celkově už sem tak nějak polevil s tim rozmazlováním auta a začínám to brát už trošku střízlivějc a jsem šťastnější :)
hava

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora