Rikal sem si, ze bych se tu taky pochlubil svoji kraskou, kdyz uz jste mi poradili s repasem brzd, ale vidim, ze uz tu svoje tema ma, tak muzu pokracovat
Koupil jsem ji od (predpokladam) liborach loni ke konci cervence a su maximalne spokojenej. Nadherny auto na ktery se nemuzu vynadivat, pokazdy kdyz ji vidim stat v garzi, tak su hned veselejsi, jizda s ni je uzasna, no vsak to znate
Jediny sklamani bylo asi 3 tydny po koupi, kdyz mi nejaka pi** do ni na parkovisti nacouvala a odjela, nasledek je v priloze. Naraznik sem zamackl zpatky, docela dobre si to sedlo, tak sem s tim sezonu dojezdil a opravu resil az ted na jare. Po sundani narazniku jsem zjistil, ze uz v tomto miste byl opravovanej a asi ne moc dobre, tak proto hned praskl. Jeste sem repasoval zadni brzdy, protoze leva zadni protikala, jinak s uatem nejsou zadny problemy
Jedna otazecka na zaver. Nikdy sem se o auto moc nestaral, takze v tom nemam prehled a tady se mi nepovedlo najit tema, kde by ste se tomu venovali (mozna sem je prehlid). Co by jste mi poradili za autokosmetiku? Nejspis mi bude pro zacatek stacit nejaka lestenka, v obchodech jsou desitky znacek a kazda samozrejme slibuje ten nejlepsi vysledek a zkouset je postupne se mi moc nechce, tak bych ocenil nejakou radu
PS. Potkavat tuhle krasku ted muzete v okoli blanska