Ryba - NA 1.8 ITB

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Ryba - NA 1.8 ITB

Příspěvekod Ryba » 12 kvě 2014, 12:54

de na mě léto.

Bohužel už čtvrtej víkend se mi nedaří utěsnit vodní pumpa, pořád to chčije a chčije. Bojim se, že je křivej blok nebo fakt nevim co dělám špatně. Tak teď ještě zkusim objednat novou pumpu i těsnění a budu se modlit, jinak pude motor opět z auta. Jestli někdo někdy přemejšlel o tom, že si koupí motor z 323 nandá a bude jezdit tak fakt ne. že já radši nepočkal, nenašetřil na komplet GO a nesral se s nějakym pochybnym motorem co sem neviděl ani běžet.

Tak sem začal aspoň dělat na interiéru, takže jestli se podaří nastartovat motor, tak zas nebudu moct vyjet kvůli postrácenýmu interiéru:D

Obrázek
Ryba
špion

Příspěvekod mastercs999 » 12 kvě 2014, 13:27

To nadšení z tebe přímo čiší :D
mastercs999

Příspěvekod hava » 12 kvě 2014, 13:54

Parádní fotka ;)
hava

Příspěvekod kousmen » 12 kvě 2014, 14:09

Do háje, to jsem nečekal, že budeme s tím interiérem dva. Furt plány, plány a nakonec budu druhej rok asi jezdit s prázdným autem. :lol: A to ještě budu rád, když najdu všechny komponenty na seskládání pedálů atd. Nemluvě o drátech. No rozhodně tuším, jak rychle se ti elán ztrácí, ale ve tvým případě bych nezoufal. Máš to epesní i tak, když vidím tu braidku. Hlavně ale doufám, že tímhle startuješ průběžný práce a budu to tady mít možnost sledovat. Hlavně to strašně foť. :P
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 12 kvě 2014, 15:32

kousmen píše: Hlavně to strašně foť. :P

!!!!! :) 8-)
PavelS

Příspěvekod IvanGS » 12 kvě 2014, 15:42

Dneska ráno na záchodě :D jsem v jednom povídání o MX-5 četl, že pumpy tečou kvůli korozi (netuším čeho), pokud se dolévala obyč. voda místo destilky, tady aspoň u NB...
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod Winie » 12 kvě 2014, 16:08

Ryba píše:de na mě léto.

Bohužel už čtvrtej víkend se mi nedaří utěsnit vodní pumpa, pořád to chčije a chčije. Bojim se, že je křivej blok nebo fakt nevim co dělám špatně. Tak teď ještě zkusim objednat novou pumpu i těsnění a budu se modlit, jinak pude motor opět z auta. Jestli někdo někdy přemejšlel o tom, že si koupí motor z 323 nandá a bude jezdit tak fakt ne. že já radši nepočkal, nenašetřil na komplet GO a nesral se s nějakym pochybnym motorem co sem neviděl ani běžet.

Tak sem začal aspoň dělat na interiéru, takže jestli se podaří nastartovat motor, tak zas nebudu moct vyjet kvůli postrácenýmu interiéru:D

Obrázek

vidim tam vse co potrebujes, plastiky neřeš :D
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 12 kvě 2014, 18:59

počkám až všichni co jezdili když jsem začínal budou zase jezdit a pak to prodám :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Ryba » 12 kvě 2014, 21:12

ivan: je to je pravda. Taky sem ten blok proprachoval asi 6x wapkou zkrz nazkrz než z toho přestal téct hnusnej zelenej sliz... může korodovat komplet blok zevnitř, ale tak předpokládám, že nikdo neni takový hovado aby tam lil obyč vodu...

Pavle, ale tak ty budeš mít pořád ještě miníka ne? to stačí.) Já jediný auto, který si v životě ještě koupim a byl bych ochotnej za miatu vyměnit, je už asi jedině stará 911 a to moc zatim výhledově nevypadá, takže si budu muset vystačit s timhle:D
Ryba
špion

Příspěvekod Ryba » 12 kvě 2014, 21:19

Winie píše:vidim tam vse co potrebujes, plastiky neřeš :D

eeee potřebuju najít kompromis mezi váhou a pohodlim. Topení sem zahodil nadobro, ale ještě nevim, jestli tam nenechat nějakym způsobem alespoň to foukání, přecijen při mlžení skla a nebo jízdě ve vedru celkem helpne, když si můžeš pustit ofuk...
Ryba
špion

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora