Ahoj, poptal jsem možnost hromadného nákupu silikonových hadic anglického výrobce Stoney Racing a vyšli by nám vstříc.
Jedná se o nabídku hadic pro MX-5 NA a to jak motorizaci 1,6 tak 1,8. Pro NB/NC bohužel zatím nemají. Jednu sadu už mám doma a zpracování vypadá opravdu pěkně.
V nabídce mají dva sety hadic.
- 3ks hadic k chladiči (dále jen "chladič")
- 11ks vedlejších/pomocných hadic (dále jen "vedlejší")
Obé ve třech barvách - černé, modré, červené.
Podmínky slev jsou rozdělené následovně
5 zájemců - sleva 15% (tzn. chladič za cca 1000,- a vedlejší za cca 1730,-)
10 zájemců - sleva 20% (tzn. chladič za cca 950,- a vedlejší za cca 1625,-)
15 zájemců - sleva 25% (zbytečný, to stejně nedáme
)
K těmto částkám by se přičítalo odhadem cca 100,- Kč za poštovné do ČR (ještě bych specifikoval, až mi dají vědět přesnou částku) a následně dle zájmu XY,- Kč za rozposlání po ČR.
Průběh:
Žádal bych zálohu v plné výši předem na bankovní účet. Jelikož nejsem členem dlouho a zatím jsem se potkal převážně jen s tou pražskou částí, chápu, že se někomu nebude chtít. Pak bych asi pověřil vedením účtu třeba PavlaS (ještě to neví...).
Nemám v plánu vydělat na této akci ani korunu. Účet bych vedl transparentně a případné přeplatky rozposlal zpátky.
Deadline sběru zájemců stanovuji na úterý 3.6., abych do konce týdne shromáždil platby a odeslal objednávku. Dodání, pevně věřím, do konce června.
Kdyby měl někdo zájem o jiný produkt z nabídky jejich krámu -
http://stores.ebay.com/stoneyracing - nebojte se zeptat. Rád u nich ověřím, jestli by ho zahrnuli taktéž do slevy.
Veškeré dotazy směřujte prosím sem.
Budu se těšit!
Jr. (Radek)
Aktuální zájemci:
Jr. - chladič/1,8/černé
PavelS - chladič/1,8/černé
Zed - chladič+vedlejší/1,8/černé
Chladič:
Vedlejší:
Vzor barev: