Comming soon
EDIT:
Je na case predstavit dalsi prirustek do rodiny BRG
Jedna se o zdvorilou kanadanku, ktera ale cely svuj zivot prozila v Nemecku.
Cesta ke koupi nebyla uplne jednoducha...pred tydnem o vikendu jsme s PavlemS byli omrknout jednu cervenou a tuhle BRG. Obe kousek od Mnichova. Cervena fajn, ale vic prorezla, vic obouchana, i kdyz motoricky super. Byl jsem celkem nalomeny, ze by to mohlo byt auto pro me, za ty penize...Ale pak prisla BRG a tak, jak se mi ze zacatku nelibila tahle barva (pardon
), tak jsem se po par minutach zamiloval. A jeste kombinace BRG a toho interieru...
Po obhlidce jsme zjistili, ze auto je odhlasene uz 5 let a nema TUV, takze varianta s prevozkama padla...bylo potreba sehnat podval. A dalsi vikend se uz pro ni jelo, takhle vypadala cesta
Rozlouceni s CR na Rozvadove (samozrejme jsme nemohli vynechat mekac).
Po mensi maturite nad kurtama se nam ji povedlo upevnit a hura smer Praha.
A tohle je jeji novy domov. Doufam, ze mi ji Zed nerozebere na soucastky
Chudinka je trosku zasvinena...holt se nemela v desti tak lepit na toho land rovera
To nejdulezitejsi na zaver. Nic z tohohle by nebylo mozne, kdyby nebylo Pavla. Hrozne mu dekuju za jeho ochotu, ze se mnou jel na obhlidku a pak dokonce sehnal auto s vlekem, abychom ji mohli dotahnout do CR. Dokonce ji poskytl i utociste.
Proste bez Pavla by tuhle krasku ted zneuzival nejaky Helmut
Plany do budoucna: dostat ji na papiry, olej, rozvody, brzdy (rozhybat), vyvarit...a pak se uvidi.