P: Frame rails

Kolik frame rails máme vyrobit? :)

Chci je!
19
90%
Nechci!
2
10%

Celkem hlasů : 21

Re: P: Frame rails

Příspěvekod kousmen » 06 čer 2014, 10:59

Myslím, že když mi riderhenry dovezl sadu origo Flyin' Miata, tak to vytáhl normálně z kufru. Divil jsem se jak je to malý. Vlastně oba jsme se divili, jak je to malý. :)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod MAXsport » 06 čer 2014, 18:00

Jr: V pohodě, vyřešíme nějak ;)

Dneska proběhla montáž na moje auto, mám k tomu spoustu fotek a spoustu informací, takže to zítra sepíšu s fotkama a začátkem příštího týdne začnu rozesílat a osobně předávat ;)

Jinak ujel jsem už pár km a moc jsem nechápal jak to auto změnilo, je to jako bych sedl do jinýho auta, najednou mi začaly vadit sériový pružiny..a dost vadit :D v zatáčkách se chová úplně jinak až jsem se docela lekl, protože mám už zažitej nějakej způsob jízdy a ten už se moc nehodil :D
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod widar » 06 čer 2014, 21:20

A mohl bych vědět jak se to změnilo?

z mobilu
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod MAXsport » 06 čer 2014, 22:24

No, hlavně tím, že mi začaly vrzat zadní silentbloky :D a trochu líp asi pracujou tlumiče, protože najednou hodně pocituju to, jak jsou sériový pružiny měkký. Najel jsem s tim tak 100km dneska, takže nejde z toho udělat nějaký závěr, každopádně je to určitě změna k lepšímu a to mám NBFL, u NA to bude znatelnější.
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod PavelS » 07 čer 2014, 08:56

Twle PR supr, tesim se! :-D
PavelS

Příspěvekod PavelS » 09 čer 2014, 11:01

Máš skluz brouku, nejen s fotkama ale i s dílama :D
PavelS

Příspěvekod MAXsport » 09 čer 2014, 20:16

Neboj, všechno se připravuje, ve čtvrtek budou výztuhy v Praze a začnu odesílat a předávat ;)

Jinak rád bych předešel tomu, co se tady psalo. Původně jsem myslel, že udělám výztuhy jenom pro sebe a pro nejbližší kamarády, sám jsem do toho dal za výrobu všechny úspory co mám, takže budu rád, aby nedocházelo k "nemám" nebo "už nechci". Chápu, že se to někdy nedá řešit jinak, ale když si něco objednávám, tak si peníze odložím stranou a už s nima nepočítám ;)
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Jr. » 09 čer 2014, 21:47

Právě jsem nechtěl vyznít jako úplnej vocas už když jsem to psal předtím, ale radši zopakuji. Normálně si je koupím. A pak buďto prodám na vlastní triko, nebo se do nich zamiluju a nechám si je :). Peníze stranou mám, jen se během těch měsíců zase lehce změnily priority a uvítal bych těch pár korun jinde.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod MAXsport » 10 čer 2014, 09:11

Myslel jsem to spíš obecně, protože někdo ještě nenapsal ani jak to chce dodat :-)
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod kopac » 10 čer 2014, 10:37

Ahoj, ja bych rád osobní předání v Praze. Až to bude aktuální, napiš mi PM a domulíme se kdy a kde.
kopac

Obrázky: 2

PředchozíDalší

Zpět na Hromadné nákupy