P: Frame rails

Kolik frame rails máme vyrobit? :)

Chci je!
19
90%
Nechci!
2
10%

Celkem hlasů : 21

Re: P: Frame rails

Příspěvekod George » 10 čer 2014, 11:15

nemám už zájem a peníze jsem propil :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Igor » 10 čer 2014, 13:00

já třeba nenapsal jak to chcu dodat a furt to nevím:)..až to bude ready tak se vymáčknu. občas do práglu jezdím,ale není to pravidlem...
Igor

Příspěvekod Jr. » 10 čer 2014, 13:13

Určitě si vyzvednu v Praze :).
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod Zed » 10 čer 2014, 13:35

Myslel jsem, že jsem psal, ale dívám se že ne ... tak nějak počítám s tím, že nám je necháš v Pze na dílně, klidně i s ostatníma (Jr. atd ?)
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod MAXsport » 10 čer 2014, 14:33

Kluci, já vám do hlavy nevidim :-) pak je vám tam hodim ;)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod MAXsport » 12 čer 2014, 11:49

Tak jak jsem psal, u NA si dávejte pozor na jednotku, nevim kde jí jaký ročník NA má, ale rozhodně buďte opatrní. Mám NBFL a s NA se to bude určitě lišit, ale princip zůstává stejný.

1. Jako první je potřeba sundat sedačky, každá sedačka je uchycená pomocí 4 šroubů, až budete sedačku vyndávat z auta, nezapomeňte odpojit airbagy (nemít klíče v zapalování! Jinak budete mít chybu airbagu, která je potřeba vymazat) a pozor na lyžiny, at si nepoškrábete lak :-)

Obrázek

2. Poté je potřeba sundat prahový lišty (nacvaknuté), plastový "odpočívadlo" na nohu (2 šrouby), kus plastu za i před lištama (plastový šroub, plastový špunt), ve kterých jsou zastrčený koberce a uchycení pásů. Opatrně odkryjte koberec, hlavně u pedálů, kde je potřeba koberec stočit pod nima, počítejte s tím, že se koberec trochu zlomí - ničemu to nevadí, neni to vidět.

Obrázek

Obrázek

3. Přesuňte se pod auto s výztuhou a přiložte jí co nejvíce dopředu na nosník tak, aby předvrtaný díry v nosníku nekolidovali s uchyceník sedaček. V případě NBFL tak, aby výřezy byly přesně na přípravě uchycení výztuh ze Sportive verze - viz foto. Majitelé NA a NB tohle nemusí zajímat, žádnou přípravu nemají.

Obrázek

Obrázek

4. Vyvrtejte vr. č. 6 poslední pravou díru a první levou díru a přichyťte šroubem výztuhu do kastle. Poté vyvrtejte ostatní díry.

Obrázek

Obrázek

5. Výztuhu sundejte a důkladně vyčištěte podlahu od špon a špíny z vrtání (nejlépe kompresorem), nezapomeňte i srazit velkým vrtákem hranu díry, aby tam nebyly zbytky špon z vrtání.

Obrázek

6. Díry je potřeba utěsnit silikonem, takže do každé díry naneste rozumné množství silikonu.

Obrázek

7. Zespoda opět přiložte výztuhu, šrouby prostrčte dírama (vim, zní to blbě :D ) tak, aby hlavy šroubu byly nahoře a matky dole. Nezapomeňte na každou stranu dát podložku a utáhněte šrouby s matkama co to dá, uvidíte jak se trochu bude podlaha kroutit. Doporučuju po utažení nechat silikon chvilku (hodinu, dvě) ztvrdnout a poté opět matky dotáhnout.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

8. U spolujezdcovi výztuhy je navíc držák palivových trubek, každý model to má možná trochu jinak, tak stačí si změřit kde máte přední předák a udělat díru do výztuhy.

Obrázek

To by mělo být vše, pak jenom naskládat interiér zpátky a je hotovo.

Obrázek

Obrázek

Výztuhy u sebe budu mít dnes večer, bohužel další 3 dny pracuju, takže osobní odběr pravdpodobně nebude možný, od příštího pondělí budu tedy dostupný na osobní odběry a posílání poštou.
Naposledy upravil MAXsport dne 21 čer 2014, 20:28, celkově upraveno 2
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Zed » 12 čer 2014, 12:32

Super, jsem zvědavej co to s autem udělá.. moje nosníky jsou cajk, tak počítám, že změna asi moc velká nebude, ale nechám se překvapit :)
V to pondělí bysme se mohli domluvit někdy odpo a sejít se. Budeš chtít zaplatit hotově nebo stačí převod? Že bych to vzal i pro ostatní rovnou.
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod MAXsport » 12 čer 2014, 13:01

Jo, ještě jsem zapomněl dodat, že někdo může mít nosníky pokroucený, tak vzít kus rovnýho dřeva a nosníky kladivem srovna.

Zed: psal to snad i Keith a osobně si myslim totéž, čas ti to na okruhu znatelně nezlepší, ale budeš mít z auta lepší pocit. Já jsem to hlavně poznal v nižších rychlostech na nerovnostech a tím, že mám při stejným komfortu tvrdší nastavení tlumičů. Co se týká platby jak chceš, co se ti víc hodí, jestli chceš převod tak neni problém.
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Igor » 12 čer 2014, 13:02

tak mi to poslat postou tedy..poslu sz s udajema
Igor

Příspěvekod MAXsport » 12 čer 2014, 13:04

Ok, díky. Jinak poštovný může být trochu vyšší, jelikož budu muset koupit nějakou dlouhou krabici na každý kus poslaný poštou.
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

PředchozíDalší

Zpět na Hromadné nákupy