Ten dvur je celkem divoky. Byl jsem na garazi zatim asi 2x a prvne tam rvala nejaka babca z balkonu, at si sousedi ztlumy to techno (samozrejme ji nemohli slyset) a ted tohle. Trable snad nebudou, akorat se asi divili, co to je za zvuky.
Díly na MX-5 NA/NB
I am not into fake things - including boobs and wheels. 1.8 NA BRG+ jedna lady + brap
Neladili...Jirka uz jen nastartoval, ze se jede pryc...bezel motor par vterin a uz hned zenska na balkone tak jsme nasedli do aut a jeli pryc...samozrejme, ze kdyz Jirka zacal couvat a odjizdel, tak to rvalo jeste vic
Díly na MX-5 NA/NB
I am not into fake things - including boobs and wheels. 1.8 NA BRG+ jedna lady + brap
Taky mi sousedi občas nadávají a to jsem to nikdy netůroval, jenom pomalu vyjel do kopce a citlivě parkoval. Jenže lidi na to nejsou zvyklí, tak jim hned příjde že jsem bastard. Přímo sousedovi od naproti jsem dělal masáž srdce a rok na to už na mě čekal přede dveřma a mohl se podělat z toho, že je auto trošku hlučnější. Jako by se to tu minutu nedalo vydržet. Jsme prostě zlí...