Bingi: Na Hluk nepojedu. Pojedu na Ostroh a pak na Kundo...
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Tak někdy bych mohl nějakej dort někam dovézt. Ideálně jeden takovej dobrej z čokolády. To ale zas někdy příště, protože mám na pondělí velkej závazek a budu rád, když to sám nezbaštím, natož tak zvát nějaký příživníky. Mimochodem máte v Uherským Hradišti filmovej festival, kdyby si chtěl výlet někdo zpestřit. Já jsem se tam chtěl zastavit na Vlhká místa.
díky všem za "akční" vyjížďku, škoda, že se nepřipojili i brňáci.. Tak snad příště ve více autech
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux píše:díky všem za "akční" vyjížďku, škoda, že se nepřipojili i brňáci.. Tak snad příště ve více autech
Já nedojel ( ač bych jinak určitě dojel bo jak jsem avizoval už v pátek viewtopic.php?f=3&t=2716&start=20#p67641 jsem byl se Žlutým Ďáblem o víkendu na Prvním srazu MG v České republice a bylo to náročný Ale sjelo se 45 MG z ČR což považuji za velký úspěch a akce byla Velmi vydařená!
CO tak v neděli 26.04. udělat Moravsko-Slovenské setkání na Javořině. Počasí má vyjít a někteří lidé z okolí Brna by snad také dorazili. Navrhoval bych sraz kolem 14h u Holubyho chaty.