A to já se klidně asi zapletu . Jdu proštudovat nabídku... zní to skvěle!
Bylo by fajn, kdyby se tu pak vyjádřili lidi co vlastně všechno a odkud chtějí. Pokud by například bralo víc lidí někde z goodwinu, 949 atp, ještě bychom třeba něco ušetřili.
Kuci nebojte, myslim, ze muj wish list je nejdelsi. Ne ze bych tady chtel premerovat, kdo ma nejvetsi Ale jinak chladic, coilovery, silace, volant, naba, lip...uz odkladam penize stranou
Díly na MX-5 NA/NB
I am not into fake things - including boobs and wheels. 1.8 NA BRG+ jedna lady + brap
terminy oznamim hned ako budem mat v garazi auto a budem vediet co nakupit, a pride mi od neho balik... minimalne kola a rollbar je istota, v mojom pripade+nejake drobnosti.
Rád bych kola z www.949racing.com/15x8-6UL.aspx , ale termín dodání nevypadá moc příznivě. Zkusím zjistit víc. O podvozku mám jasno, ten bude k někde k nalezení snad vždy.
Je zdroj dovozu opravdu ověřená a známá osoba? Jsem od přírody nedůvěřivý tvor, tak bych radši ještě věděl víc, něž někomu pošlu přes 20 tisíc .
6ul sa uz nevyrabaju, pracuju v sucastnosti na nahrade -kvalitnejsej. k tej osobe... na fore kde som sa k nej dostal je veľa ludi co cez neho uz kupovalo (8stran "diskusie" typu bral som od neho vsetko v poriadku som spokojny), ale je to stranka o dopingu, takze uz to same posobi nedoveryhodne ze ano...
kontajner najblizsie odchadza az v septembri, kazdopadne by som bol rad keby sme do 20.8. mali veci objednane. mozete sem pomaly zacat pisat kto budete co chciet a odkial - staci link. takze predbezna uzavierka objednavok je 15.8. nasledne sa vsetko dohodne s príslušnými obchodmi a pokusime sa vybavit nejake zlavy- aj ked to nevidim ruzovo... rozpocita sa postovne a na paypal/bankovy ucet mi poslete peniaze. blizsie pokyny k platbe a celej organizacii casom príjdu zatial teda predbezne piste co chcete nech mam predstavu kolko toho bude