Ale pánové... Regaly jsou super, měl jsem je na autě celou jejich životnost (kolem 20 000km)... Vavris to přehání svou šíleno-praso-jízdou v zatáčkách, to je celý jeho problém, navíc je věčně nespokojený od přírody
Jasně, že se pak žvýkají, ale nutno říct, že ty boční síly už jsou takové, že si to prostě člověk na normální neznáme cestě za provozu nelajzne. Což zrovna není Tomův způsob jízdy.
Vavris tohle imho řešil hlavně kvůli okruhu. Tam to má smysl řešit...
Mám li za sebe srovnat, tak jsem jezdil na Pirelli Zerro Nero (17"), Advan AD08, Regal Racer. A největší zábava byla s těmi Regaly
Úžasně drží na suchu a dovolují si zablbnout na mokru... AD08 drží tam i tam (Zerro drží vždy
). Regaly jsou fajn v tom, že člověk cítí kdy už je na hraně, před utržením. AD08 drží více ale komunikují méně. Osobně bych teď, kdybych kupoval gumy jenom na ježdění, tak vemu zase Regaly před AD08...
AD08 jsou úžasné gumy, ale ta cena
a aby člověk AD08 opravdu využil, tak už musí jet nebezpečně rychle a to je mi trošku proti srsti...
Kdybych bral gumy s tím, že se i párkrat za rok podívám na okruh, tak bych vzal zase AD08 (což asi taky udělám no), jinak Regaly...
Tome kola úžasná!
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)