Rikal jsem si, ze poridim nejake novejsi NBFl s mensim poctem najetych kilometru. Nejvic se mi libila limitovana edice z roku 2005 Memories, ktera byla v kombinaci cerne barvy, svetleho vnitrku a s Nardi drevenym paketem.
Minuly tyden jsem ale tady na foru objevil inzerat od prisa33, ze proda svoji vymazlenou Mazdu 1.8 NB z roku 1999.
Byl jsem se na ni podivat a kdyz jsem se svezl bylo jasno. Za ty 4 roky co ji prisa33 mel, na ni udelali s tatou obrovsky kus prace a to auto ma komplet zrenovovany podvozek, Prothane silace, udelany rozvody, vyvareny prahy a lemy, nove pancerove hadice, rozperu v motoru, K&N sani, duplex vyfuk Ulter a NBfl sedacky.
Je snizena o 3 cm (obcas skrtam ochrannym plechem pod motorem, jeste to budu muset vychytat) a rozsirena podlozkami o 4 cm a spolu s podvozkem KONI Sport je to oproti seriovemu autu o tridu jinde
Za vikend jsem s ni najel skoro 400 km a jsem naprosto nadsenej, jede jak po kolejich a drzi krasne stopu. Maji na to urcite vliv i pneu Toyo Proxes T1R.
Domontoval jsem si tam TR Lane ram, co mi zbyl z predchozi Mazdy a takhle ve finale vypada:
PS: Podlozka SPZ je tam jen docasne, SPZ pujde dolu do tlamy bez ramecku