miata von igor

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: miata von igor

Příspěvekod Igor » 04 kvě 2014, 13:00

z te koncovky jde strach,jeto hrozna dira musim rict :)...ale zvuk by mel byt jen lehce jinej nez u serie
http://www.moss-europe.co.uk/Shop/ViewP ... exID=11748
3.5 palce pisou.

a nafotkach na aute to tak hrozne nevypada,tak uvidime. na auto ale pujde az tak za mesic nejdriv. to si jeste pockas:)
Igor

Příspěvekod martin_71 » 04 kvě 2014, 13:41

Diky za tip a rad si pockam, musim ty radosti davkovat postupne:-) Jinak zatim zvazuji koncak od Racing Beat, tak uvidime..
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod Igor » 04 kvě 2014, 17:05

racing beat je prej to stejny co ma mx5.parts...ten sem taky zvazoval,ale nakonec padla volba na moss..je to celej ten cat-back,nejen koncak
Igor

Příspěvekod martin_71 » 04 kvě 2014, 19:30

Tak to je pro me nova informace, ze by vyfuky mx5parts mely mit neco spolecneho s Racing Beat.. vizualne to tak nevypada, ale kdo dnes vi.. Jsem zvedav na zvuk toho Mosse:)
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod LordJames » 04 kvě 2014, 19:50

Tu mas link na ty Mikovy PU viewtopic.php?f=6&t=2560
Naposledy upravil LordJames dne 18 kvě 2014, 14:22, celkově upraveno 1
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Igor » 04 kvě 2014, 20:00

Je to samozrejme neoverena informace vyctena po forech..prej je mx5.parts kopie racing beat..na fotce mi prijdou docela stejny.ale to je asi fuk.hned jak bude moss na aute,nahraju aposlu..

Jo dik lorde zaten link.nastuduju
Igor

Příspěvekod Igor » 18 kvě 2014, 01:10

urcite budou kvalitnejsi od kolegu :)
Přílohy
mazda sraz.jpg
Igor

Příspěvekod Igor » 01 črc 2014, 17:25

kucí,jak jste již někteří viděli,sháním synchron. Můj umřel. Na 3 jde velmi špatně řadit. Netřeba špeukulovat jesi je to olejem,guferem, či zásahem vyšší moci. Převodovka je rozebraná a je to opravdu synchron. V mazdě za novej chcou 2600 tak se ptám pléna jesi neví o něčem přívětivějším.
Igor

Příspěvekod Igor » 13 srp 2014, 22:24

tak ve zkratce..co proběhlo:

Repas převodovky .komplet. koupil jsem tuto sadu http://cobratransmission.com/index.php? ... d=50220006 ..jesi se ptáte proč tenhle prodejce tak nevím:-). měl jsem 2 dny nato něco najít a tohle vypadalo slušne. na všem napsany made in japan tak snad ok..jen pro představu v origo mazdě chtěli za 1 synchron 2600..po přemlouvání teda jen 2tacy. Takže tak. jinak olej, to těsnení u kulisy fofrklacku atd.

Výměna difu za Torsna.opět olej plus ložisko..

Instalace Frame rails ze zdejšího group buye.

Instal vyfuku Cobalt od Moss Europe plus Decat trubka za katak

Novej olej do motora(kerej jak vite je taky po generalu)

Plus sem tam náký těsnení,hadica od chlazení a pár blbostí.

No a protože jsem to já tak mám opět funny historku.
Koupil jsem na GOMIATA.com kaťas od magnaflow. zaplatil přes paypal a čekal. Za 14 dní mi psalo UPS že je to na celnici a mám poslat nějaký udaje. OK..Pak zas asi 14 dní ticho po pěšině. Tak jim volám ptám se co je a baba říká. Ano ano,aby jsme vám to vydali musíte ještě zplatit jakejsi poplatek kterej činí..teď se držte 10.000 kc aka 500 babek?!?! WTF ji říkám co to jako je. No prej za poštovný. V příloze od UPS v mailu kterej poslali byla i faktura za poštovný která ale činila asi 70 doláču. tak jsem nato paní upozornil a ona že aha aha tak to bude chyba unás.My se ozvem prodávajícímu pak vám.
Opět 2 týdny ticho a najednou mail od GOMIATA.že prej nechcu zaplatit za poštovný,dan a cosi kdesi tak co to má být? To jsem byl již nasrán tak říkám platit nic takovýho nebudu v pravidlech prodeje bo jak to nazvat máte jasně napsaný, že nestandartní země /vše krom USA/ můžou mít cenu pošty jinou a že nato bude kupující upozorněn na faktuře NEŽ zaplatí. Vzhledem ktomu že došla faktura na těch 70 babek kde jasně stálo poštovný tak kadit..nastalo opět 2 týdny ticha
Po 3.nebo kolikáté jsem volal na UPS a nestačil se divit. Prej prodávající s nimi nekomunikuje a dal příkaz ať se zboží na celnici zničí! na GOMIATA jsem opět psal-slušně- co mám jako dělat nebo jak se domluvit,ale absolutně žádná reakce.Tudíž můj kat a sním i 170 babek zlikvidovali na celnici. a proto igor má decat rouru.
Kde byla chyba?možná jsem vůl opravdu já ale nevim. Celej incident se odehrával zrovna v době kdy jsem neměl moc čas a byl věčně odjetej,takže nebyl moc prostor to do hloubky řešit. Ztrátu jsem odepsal..

jo a na gomiata jsem psal ještě než jsem to vůbec objednal a nic nula.nikdo nenapsal.tak jsem po přečtení terms of buy objednal i tak.

to cobratransmission nejvíc pohoda.odepsali hned maj online chat a pošta 20 dolcu s celnicí jsem vůbec nepřišel do styku jen doplatil 300 kč při předání od DHL a doma to bylo po 4 dnech od zaplacení!!

jo a druhá funny historka. Koupil jsem přes georga setrvák maruha lehkej. a co se stalo ? je to na 1.6. Neseděla spojka - která je mimochodem taky nová od Exedy-oem a ani ke startéru pořádně neseděl. Tudíž jde zas do světa.tady aspoň nebude ztáta taková. Tohle je ale má blbost

No nepodělali by ste se?

sory za překlepy bastlim to rychlo.

jinak tady je zvuk vejfuku
https://www.youtube.com/watch?v=LiY2iDpQIAw

https://www.youtube.com/watch?v=PJ2_QfzI2hc

https://www.youtube.com/watch?v=JZaN-GYPN04

https://www.youtube.com/watch?v=12kPp9DhpPg

to měl vejfuk asi 50 km,teď po 1000 jeto tišší. Jezdit se stím dá podle mě vpohodě.se střechou jedu rádio a žádnej problém. Bez střechy to při točení vyřvává,ale mi se to líbí.zatím :))
videa budou i lepčí

jo a sory že je to psaní tak dlouhý,pokaždý jak si nato vzpomenu se vemě hejbe žluč tak se nekrotím:)

výsledel uprav?konečně nedrhnou kvalty a ten torsen..pánové a dámové musíte mít všici.vracečky na 2ku se staly neskutečnou radostí :))

EDIT: ještě mě čekaj brzdy časem. teď to jezdí jak vítr, pěkně táhne,jsem nadšen. jedinej problém na kterej nemůžem dojít je bouchání od přední nápravy. při přejezdu defakto jakékoliv nerovnosti se ozývá zepředu klepání.né hlasitý ale jetam jasně patrný. Když stojím na brzdě-i jen lehce tak to nic nedělá. někdo tip? čepy,třmeny defakto všecko se tak nějak prohlídlo a zdá se ok..volant neklepe. zvuk je jak kdyby bylo něco uvolněný trochu kovovej
Igor

Příspěvekod Spider » 13 srp 2014, 22:58

Krasny zvuk ten vyfuk. Presne takto si predstavujem ze ma zniet MX-5 :) Dal si mi inspiraciu, asi budem objednavat z Moss-u cobalt aj ja. Ale mne sa paci viac ten dvojity.
Spider

Obrázky: 40

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora