jojo, tak to jsou ty samy jako ty XXRka, taky jsem na ne koukal. Maji teda mensi ET, nez ty XXRka (proto se mi ty XXR libi vic), ale uz i s tim ET 20 (namisto 0 u XXR) pocitej s tim, ze stejne polezou dost ven, tak aby to nechtelo jeste tahat blatniky
No právě proto jsem XXR vypustil z hlavy maj moc malý ET. Chci jit dolu na pružinách o 25mm a kola 25mm + půl palce půjdou ven no. Teď mi přijdou dost schovaný, hlavně teda vzadu. Ještě jsem přemejšlel dát dozadu hlubší ale víc variant ET nabízí pouze model kol JR3 a jiný už se mi moc nelíběj.
Tady jsou aplikovaný XXR527, to už mi přijde moc.
Naposledy upravil teamwhd dne 24 zář 2014, 21:52, celkově upraveno 1
tady je sranda celoročně každou chvíli někoho tahaj ze svodidel, hlavně motorkáře, taky už dali na celej úsek omezenou rychlost 30km/h....no zatim 30 nikdo nejezdí
teamwhd píše:tady je sranda celoročně každou chvíli někoho tahaj ze svodidel, hlavně motorkáře, taky už dali na celej úsek omezenou rychlost 30km/h....no zatim 30 nikdo nejezdí
Na Horoměřickou dali už 30tku všude? Jsem z Dejvic a jezdil jsem tudy v první půlce tohodle roku často, to tam musí být nově, ne?