IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod Oliff » 01 říj 2014, 15:53

I když svoji Mazdu udržuju ve 100pro stavu, na tu Ivanovo to nedosáhne :D Krasavice, jen co je pravda :D
MX-5 NC 2,0i Revolution 7/2008, dříve Mazda MX-5 NBFL Sportive 107kW/146k 10/2002
Oliff

Obrázky: 8

Příspěvekod IvanGS » 01 říj 2014, 16:36

Díky a děkuji tímto Petru Spálenému, že s autem nejezdil, měl v suché garáži, myl jen ručně a jezdil do kvalitního servisu... :D
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod buteo » 01 říj 2014, 18:29

IvanGS píše:Buteo - platí, na jaře vymyslíme výlet po orlickém CZ/PL pohraničí...

Beru tě za slovo a už teď se těším! Pozdravy s.Drákulce.
buteo

Příspěvekod IvanGS » 03 říj 2014, 14:18

Buteo - OK. Pozdrav Drákulce vyřízen a opětován... :)
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 14 říj 2014, 12:30

O víkendu jsem dal 400 km. V pátek dřív z práce, hup do Majdy a hurá směr Řásná, kde jsme měli sraz minimotorek, protože mne ale trápí nachlazení, jel jsem Majdou, v bundě a kulichu, ale bez střechy. No a v sobotu zpátky, moc jsem si to užil. Jezdím teď podle předpisů, protože jsem nedávno zabodoval, resp. odbodoval za rychlost (služebním kombíkem, ve městě, spěchal jsem k zákazníkovi, když mne zdržela objížďka, no pech...) a je sranda, jak brzdím okolní provoz, hlavně v obcích. Jedu 55, auta se na mne tlačí, troubí, dělají myšky, kroutí nechápavě hlavou a klepou si na čelo. Mimo obec je to lepší, spousta lidí jezdí zhruba podle předpisů, ale v sobotu cestou domů jsem měl smůlu na pár aut, která snad ani nechtěla závodit, protože by mne jistě předjela, spíš si chtěli Majdu prohlédnout. Vrcholem byly dvě 3,5t dodávky (Fiat + Mercedes), které se mne držely (nezávisle na sobě, úplně někde jinde ale stejným způsobem) jako klíště bez ohledu na rychlost. Já jel jen 90, ale stále, i v zatáčkách, a tak jsem se několikrát smál, když mne dodávka na rovině dojela, evidentně kochačka řidiče a spolujezdce sexy zadkem Majdy, přijde zatáčka, na výjezdu kouknu do zrcátka a vidím dodávku v protisměru, popř. skoro ve škarpě, popř. jak kličkuje po celé silnici s poměrně zajímavými náklony. Lepší ale bylo, že oni se z toho nepoučili a tohle se dělo v každé zatáčce, nevěřil jsem, že v tom příkopu nakonec neskončí...
IvanGS

Příspěvekod MAXsport » 14 říj 2014, 12:36

Mám taky podobnou zkušenost, jel jsem na okresce svižněji, dohnalo mě něco malýho a evidentně se chtělo honit, po pár zatáčkách jsem ho pustil, protože si najížděl do protisměru, prostě v hlavně na*ráno. Další experti jsou, když tě na okresce nemůžou dohnat a pak tě předjedou v obci :roll:
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Pavel260 » 14 říj 2014, 13:05

V sobotu jsem te potkal za nasavrkama v te lesni casti, rikal jsem si ze jedes nejak "pomalu" :-D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod cafe-racer » 14 říj 2014, 15:13

Ivan: porid si detektor radaru a jezdi zase jako clovek ;) nebo nech ridit Drakulu ;);)
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod spoofan » 14 říj 2014, 16:01

Trochu OT, ale jak je to v CR s pasivnim antiradarem? Neni zakazany? Vim, ze snad na Slovensku je zakazane ho mit i vypnuty v aute...takovych krajin je ale asi vic.
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod Jr. » 14 říj 2014, 16:24

Pasivní anitradar, jinými slovy "detektor" radarů (nikoliv rušička) je v ČR legální, bohužel však pouze v ČR. Rakousko, Německo a vícméně vlastně všechny země EU to zakazují byť jen v autě.
Brácha ho používá už asi 5 let a funguje dobře. Nad očekávání hlásí i dálniční passaty/superby. Na druhou stranu si dnes lze sjednat pojištění proti pokutám a to je podle zajímavější řešení problémů.
Jr.

Obrázky: 2

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora