Zdravím Je to už měsíc co jsem se stal "hrdým"majitelem borovičky Je to pracovní název Tož barva je jasná Původ má v Německu a u nás jsem první majitel. Jako amatér jsem vybíral z mnoha jiných značek,ale rozumné recenze mě nasměrovali až ke správnému cíli Po měsíci nemůžu říct žádný zapor Vše je původní bez úprav,najeto 130t. Zatím jsem najel cca1000 km a jen vyhlížím sluníčko a volnou chvilku ...tož tak
No ještě žes nešel do té Barchetty! Vitaj, máš ji pěknou, ať dělá samou radost! Jak říká klasik: "Je snadné uvěřit, že život je krásný, když řídíš MX5."
moc pěkná. Moje oblíbená kombinace BRG a béžového interiéru se dřevem. Žeru ten béžový kryt střechy. Jen by to chtělo sehnat si středové krytky na ta OEM kola.
Moc děkuju, až se trošku červenám … ..nebo zelenám dopr: BRG to není, barva je pine green(zelená metla), středy na kolech jsem nechal stříknout do zelené. bueto: řízeni MX-5ky je fakt ůchvatné a s tím úsměvem při řízení to taky funguje
Ano, vítej mezi nás ! Tak pánové a já ji už viděl v neděli naživo na těch našich stranách, a vypadá výborně. Jindro spletl jsem si ji v první moment s Tebou !
jardaj. píše:Ano, vítej mezi nás ! Tak pánové a já ji už viděl v neděli naživo na těch našich stranách, a vypadá výborně. Jindro spletl jsem si ji v první moment s Tebou !
Díky všem jardaj: …záměna by se dala pochopit, jela vedle mě 11ti letá dcerka … Jindra jezdí s vnukem
Na každé vyjížďce vyhlížím MX-5ky a ostatní kabria. Nejsem motorkář,obyč řidič, takže zdravení při jízdě šlo mimo mě. Teď jsem rád, že patřím mezi vás Jízda bez střechy mě fakt oslovila Myslím, že do tohoto stavu musí lidé dozrát, tím myslim udělat krok a koupit si kabrio, pak už to jde samo