Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod Xcriss » 18 říj 2014, 15:45

TDi whistle :lol:

Je to dobre jak cyp 8-)
Az holka zas prijede, tak ji nepoznam! :o
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod jiri.l » 18 říj 2014, 16:52

Tak nevim, jak Te napadlo zrovna TDi, ale ok :D co ja vim, tak to delaji vsechny turbomotory, kdyz na ne das straight pipe...
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Xcriss » 18 říj 2014, 20:43

Vsak jo, jen si delam prdel :mrgreen: Co bych dal za whistle... :lol: Ja budu mit whine no :lol:
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod jiri.l » 20 říj 2014, 18:00

Vsak co, hlavne, ze to posmazi jak na speedu ne :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 26 lis 2014, 18:18

Tak zase par novinek ))

Jednoho patecniho vecera jsem dostal zpravu, ze se s mistnima na chvili sejdeme u jednoho nakupaku. Po chvili schuzovani zacalo prset a bylo jasne, ze takhle to dale nepujde, takze rada starsich rozhodla a slo se prasit do industrialni casti. Uz jsem tam jednou s nima byl, tehdy pouze jako pasazer. Tentokrat jsem jel svym, takze byla prilezitost trochu vyzkouset, co jsem to postavil za frankensteina :mrgreen: Na to, ze jsem se zucastnil po prve bych rekl, ze jsem dopadl velice slusne, zadne odreniny, nic ohnuteho, jen zadni gumy na vyhozeni i presto, ze bylo mokro. No a hlavne usmev od ucha k uchu jak male dite :lol:

Tady je jedna schuzovaci na place, vzadu se blysti ssr mk1 ))

Obrázek

Doma jsem ale zjistil, ze mi >nejspise< (naprosto urcite) fouklo tesneni v diffu a trochu unika olej. Ze ja debil ty tesneni nevymenil rovnou vsechny, kdyz jsem diff nandaval na auto!!! Zvladnu to bocni tesneni vymenit, aniz bych sundaval diff z auta? Vim, ze to jde na tech puvodnich diffech, co maji poloosy rozkladaci na dve casti, ale nejsem si jisty timhle...

Obrázek

Dale jsem se jal vyresit zakladni problem, na ktery jsem prisel v ten patek. Kdyz bych nedejboze zapadl nekam spatne, odkud bych se nemohl vyhrabat, tak me nema nikdo jak vytahnout, protoze tazne oka jsou fuc... a protoze jsem takovy jaky jsem, tak jsem si musel koupit strap od Takaty, ktery mi ladi s pasama, samozrejme :lol: u techle je treba davat pozor, aby clovek koupil pravy kus, zadnou levarnu. Takze nekupovat od tipka na mx5nutz foru, ale pekne vlezt k oficialnimu dealerovi a zacvakat, prece jen kdyz za to nekdo trhne autem, tak to musi vydrzet a auto vytahnout, ne rupnout.

Obrázek

Obrázek

Pomalicku jsem taky zacal resit ten interier. Sparco Sprint V uz mam par tydnu v obyvaku, ale u ridice nestaci navrtat pojezdy, je treba udelat jakesi mezikusy. Na to je treba byt venku u auta v zime a na to ja ted nemam nervy, takze v ni obcas sedim a hraju hry na mobilu :lol: kdyz by tady byla nejaka obet, ktera s tim ma zkusenosti, pripadne nejake nakresy ci miry, tak sem s nima prosim ))

Dale mel Nas na mx5nutz vyprodej, na d1 naboje, tak jsem si konecne jeden vzal - tohle jsem mel v planu uz snad dva roky! Nejdrive to byl celkem nezvyk, mit volant tak blizko u sebe, ale clovek si na to rychle zvykne a je to opravdu lepsi. Nevyhoda ale je, ze ted uz musim sundavat ruce z volantu, abych dal blinkr...

Obrázek

No a simultalne s nabou jsem resil jiny volant. Moje sparco uz je znacne osahane (coz jde mozna spravit tim specialnim hrebenem), ale hlavne me ten semis uz dlouhou dobu nebere, protoze mnohem radeji jezdim bez rukavic. Samozrejme dat 200 liber za nove Nardi neprichazelo v uvahu a proto jsem to uz dlouhe mesice odkladal. Az jsem si vzpomel, ze do nekterych mx5tek se Nardi davaly od vyroby. Lidi je nechteji, protoze jsou poradne osklive! Tedy, dle meho vkusu, jen kdyz maji na sobe ten gumovy kryt... Zatim je to takto bez klaksonu, ten originalni je prilis vystouply, aby prolezl tim gumovym nesmyslem. Budto najdu Nardi klakson ve spravnem rozmeru a nebo zkusim vyrobit neco, cim tu diru zastinim. Neni to deepcorn, takze je o neco dale nez to Sparco, ale porad je mnohem blize, nez bylo sparco bez d1 naby. Takze pro me naprosto optimalni vzdalenost, HURA!!! :mrgreen:

Obrázek

Ode me zatim vse, kdyz by mel nekdo tipy ohledne toho diffu, upevneni sedacky ci zastineni ten diry od klaksonu, tak prosim sem s tim!

Diky!
Jirka
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Pavel260 » 26 lis 2014, 19:30

já bych ti udělal krásnou záslepku ale nemám rozměry takže ti udělám kulový :-D máš to hezký, to že z toho něco těče to je vlastně v pořádku, každému na tom někde něco těče :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod spoofan » 26 lis 2014, 19:39

Udelej si vyvod, at to tece pod zadni kola, a posetris priste i gumy :lol:
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod AndrewG » 26 lis 2014, 20:35

pavle to ze nemas rozmery je jediny problem ? george mi pisal ze si niekde mimo, tym padom mi ani tophats nea kto spravit :D
jirko parada, ja tiez rozmyslam ze vezmem quick release ale ten slim, kazdopadne aj ten slim je celkom hruby tak uvidim ako blizko to budem mat. aj tak nie je kompatibilny s nardi nabojom co je super takze este aj naboj musim pozret nejaky...ebayovych za 10usd sa trocha bojim, aj ked v podstate na tom neni moc vedy, ale asi nakoniec skoncim u momo naboja
AndrewG

Příspěvekod m8rinek » 26 lis 2014, 20:45

Ebay (čínský) náboje nejsou nic moc, má to dost nepříjemnej vaklík (minimálně ta ,,Sparco,, má)...
m8rinek

Příspěvekod jiri.l » 26 lis 2014, 21:00

Pavel: Ja doufal, ze se ozves :lol: kdyz mi reknes, ktere rozmery potrebujes, tak to rad vsechno premerim! Ja to vidim uplne stejne, jen mi trochu klepe u zadku, abych mu treba neprelamal zuby chudakovi :mrgreen:

Spoofan: Vyreseno, presne to udelam :lol:

Andrew: Tento naboj je kompatibilni jako s momo/sparco tak s nardi, takze v tom je to jednoduche. Kdyz ho budes vybirat, tak davej bacha na kvalitu - nektere jsou viklave a prece jen nechces, aby Ti upadl volant :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora