Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 29 lis 2014, 17:23

Jj coz pak o to, nove tesneni uz mam doma, ale jen dumam nad tim, co vsechno budu muset kvuli tomu sundat...
Pristi tyden by melo byt vice casu, tak se dam do rozebirani a uvidime, jak moc se to zvrhne :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 30 lis 2014, 00:34

To das - drzim palce... :D
PavelS

Příspěvekod jiri.l » 05 pro 2014, 19:26

Diky Pavle, ze si drzel palce, nakonec to bylo za chvili hotovo :mrgreen:
Zajel jsem ke kamaradovi do garaze, kde jsme akorat povolili ten velky sroub na konci poloosy, sundali tehlici, zapacili a vyndali poloosu z diffu... pak akorat vymenit tesneni, c- krouzek a nandat zpatky ))

Na aute se toho moc neudalo, pridelal jsem Takata strap, takze ten tam ted tak ruzne bimba, coz je celkem na prd, ale je to funkcnost... az nandam pasy, tak muzu masturbovat nad tim, ze mi to ladi :lol:

ALE ZASADNI VEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uz asi dva roky me trapi madlo u spolujezdcovych dveri, porad vyskakovalo a mohl jsem delat cokoliv, ale proste ne a ne tam zustat ta svine. Fakt to bylo celkem trapeni, protoze jsem vyzkousel kdo vi kolik ruznych zpusobu. Uz jsem rikal, ze to madlo je pekna svine?
Vcera jsem nad madlem maximalne vyzral - vykaslal jsem se na estetiku, spojil jsem dva zip tie dohromady a provlikl jsem to skrz madlo a ram dveri. Ted uz to vyskakovat nebude a ani muj tlustej kamarad, kdyz s tema dverma praskne jak debil (coz on dela, protoze si neni schopny vul zapamatovat, ze tohle neni ta jeho kraksna s hvezdickou ve znaku, tohle je kus japonske historie :lol: ), tak madlo nevyskoci. SERIOZNI VEC :lol: Fotku nemam, ale nemyslim si, ze by takove bastleni chtel nekdo pro inspiraci :lol:

A jako posledni - pred par tydny se se mnou na uk foru spojil jeden zdejsi tipek, ze se mu libi ta moje plechovka od piva a ze by ji rad nafotil. Jeho zabavou je tzv. 'light painting', tzn. pro neznalnce (jako treba ja) se objekty foti v naproste tme a pouze se nasvicuji z ruznych uhlu. Takze kamera se nastavi, potom kolem toho lita clovek s takovym tim svetelnym nesmylem a cvaka fotakem. Nakonec ma clovek okolo 20ti fotek (ci vice), ruzne nasvicenych, ktere se daji v nejakem programu dohromady a vznikne z toho jedna strasne badass fotka :mrgreen: popsal jsem to strasne laicky, takze timto bych rad poprosil profiky, aby mi nevynadali.

Takze auto jsme byli nafotit vcera, byla to fakt celkem sranda a bylo zajimave to videt, zkusit si to auto nasvecovat a pak sledovat na fotaku, co to dela. Na fotky si budu muset nejakou dobu pockat, protoze to chvili trva a prece jen to kluk dela pro radost, takze si na to musi najit cas. Zatim jsem dostal toto - jakoze se na tom pomalicku pracuje ))

Obrázek

Plany na ted jsou celkem jasne. Vcera, kdyz jsem ho pak sel svezt, tak mi auto hrabalo na rovince na trojku v momente, kdy slo turbo do boostu... trochu tady prituhuje a ty moje zadni gumy uz jsou proste na pendrek, takze je budu muset vymenit. Mam tady ve skrini nejake maxxis do Jordana, ktere nasel na vrakaci, tak je tam asi nahodim :mrgreen:

Tak hosi a devcata s panem Bohem, bokem celou zimu!

Jirka
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod George » 06 pro 2014, 08:48

PGD?
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 07 pro 2014, 03:22

Tusim, ze PGD to ma ke me pres pulku kralovstvi. A princezna ho tu zadna neceka.
Tohle byl mistni tipek...
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod George » 07 pro 2014, 10:19

haha, stejně to vypadá dobře :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 07 pro 2014, 15:54

Jj to jo, fakt maji skill chlapci :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod AndrewG » 07 pro 2014, 16:31

vypadá to perfektne, tak ako by to bol nejaký render alebo čo. vobec som o tejto technike nepočul doteraz, vyzerá to super, a o tvojej mrkačke ani nehovorím :-)
AndrewG

Příspěvekod jiri.l » 22 led 2015, 19:52

Tak se tedy hlasim v roce 2015, vsem preji hodne spalenych gum a malo pomackanych plechu ;)

Tady je momentalne ledovka, auto se mi pomalicku rozpada, takze je to pekna bida :lol:

Nez jsem odletal na Vanoce, tak se mi urvalo lanko na stahovani okynka u spolujezdce, takze tedka se mi do toho nakupaku bude zajizdet jeste o neco hur. Predtim jsem se musel natahnout na spolujezdcovu stranu, chvili mavat klickou a pak natahnout ruku jako saxána pro listecek. A to jsem si myslel, ze mam tezky zivot. Jak jsem to vyresil ted? Nejezdim do nakupaku :mrgreen:

Takze v lehkem mrazu, vecer pred odletem, jsem tam maval ziptiema, abych to okno nejak pridrzel na miste, toto je vysledek :D

Obrázek

Ted uz jsem zpatky a rikal jsem si, ze by se teda hodilo s tim neco udelat. Ale je tam takova kosa, ze odmitam a radeji dale hledam dily, ktere naprosto nutne (ne)potrebuju. Par dni zpatky jsem udelal zasadni ulovek na ebayi - uz asi rok a pul mam takovy (zlo)zvyk, ze do ebaye furt pisu 'greddy gauge', porad nic a kdyz uz neco, tak bud spatne a nebo za hodne penez. No a po roce a pul, uf, se to povedlo... Za slusne penize, dva krasne zachovale budiky, ktere mi budou ladit s tim dosavadnim (a treba i tim dalsim, pokud se mi podari jeste rozsvitit). Trosku si to tam uklidim, lambdu posunu nekam bokem a uz to bude celkem vypadat jako u lidi :D

Obrázek

Jedna moc zasadni vec je ta, ze jsem poridil kompresor kit.
Ale ne na tohle auto.
Ani ne na zadne jine moje auto.
Ani ne na zadne jine auto, ktere bych si chtel koupit.
On vlastne neni vubec muj, ale jednoho clena na tomto foru a momentalne, jak pisu tyto radky, tak uz putuje do Ceska :mrgreen:
Mam sice krasnou fotku s odhalenyma dilama, ale tu preci musim nechat majiteli, aby se s ni pochlubil, takze ode me tu uvidite akorat krabici :lol:

Obrázek

No a protoze se ted ucim na pristi tyden do skoly, tak samo sebou me z toho trochu hrabe a tak jsem si udelal z krabice od kapesniku provizorni krytku na volant :lol: to proto, ze jsem se nezvladl s Pavlem domluvit, aby mi udelal nejakou poradnou, zatimco jsem byl pres Vanoce v Cesku... Holt jsem lenoch! Vysledek na to, ze to stalo 0 penez v jakekoli mene, neni vubec spatny.

Obrázek

Par zasadnich veci je jeste na ceste, ale o tom az priste...
Takze na zaver tu fotku, kterou jsem tady minule dal vyfocenou z monitoru.
Tipek je sikovny, to jen ja bych konecne mel zadelat ty diry po odrazkach :D

Tak se zatim mejte hezky ))

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Pelko » 22 led 2015, 20:09

parádna fotka, fešné približovadlo
Pelko

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora