Tak se tedy hlasim v roce 2015, vsem preji hodne spalenych gum a malo pomackanych plechu
Tady je momentalne ledovka, auto se mi pomalicku rozpada, takze je to pekna bida
Nez jsem odletal na Vanoce, tak se mi urvalo lanko na stahovani okynka u spolujezdce, takze tedka se mi do toho nakupaku bude zajizdet jeste o neco hur. Predtim jsem se musel natahnout na spolujezdcovu stranu, chvili mavat klickou a pak natahnout ruku jako saxána pro listecek. A to jsem si myslel, ze mam tezky zivot. Jak jsem to vyresil ted? Nejezdim do nakupaku
Takze v lehkem mrazu, vecer pred odletem, jsem tam maval ziptiema, abych to okno nejak pridrzel na miste, toto je vysledek
Ted uz jsem zpatky a rikal jsem si, ze by se teda hodilo s tim neco udelat. Ale je tam takova kosa, ze odmitam a radeji dale hledam dily, ktere naprosto nutne (ne)potrebuju. Par dni zpatky jsem udelal zasadni ulovek na ebayi - uz asi rok a pul mam takovy (zlo)zvyk, ze do ebaye furt pisu 'greddy gauge', porad nic a kdyz uz neco, tak bud spatne a nebo za hodne penez. No a po roce a pul, uf, se to povedlo... Za slusne penize, dva krasne zachovale budiky, ktere mi budou ladit s tim dosavadnim (a treba i tim dalsim, pokud se mi podari jeste rozsvitit). Trosku si to tam uklidim, lambdu posunu nekam bokem a uz to bude celkem vypadat jako u lidi
Jedna moc zasadni vec je ta, ze jsem poridil kompresor kit.
Ale ne na tohle auto.
Ani ne na zadne jine moje auto.
Ani ne na zadne jine auto, ktere bych si chtel koupit.
On vlastne neni vubec muj, ale jednoho clena na tomto foru a momentalne, jak pisu tyto radky, tak uz putuje do Ceska
Mam sice krasnou fotku s odhalenyma dilama, ale tu preci musim nechat majiteli, aby se s ni pochlubil, takze ode me tu uvidite akorat krabici
No a protoze se ted ucim na pristi tyden do skoly, tak samo sebou me z toho trochu hrabe a tak jsem si udelal z krabice od kapesniku provizorni krytku na volant
to proto, ze jsem se nezvladl s Pavlem domluvit, aby mi udelal nejakou poradnou, zatimco jsem byl pres Vanoce v Cesku... Holt jsem lenoch! Vysledek na to, ze to stalo 0 penez v jakekoli mene, neni vubec spatny.
Par zasadnich veci je jeste na ceste, ale o tom az priste...
Takze na zaver tu fotku, kterou jsem tady minule dal vyfocenou z monitoru.
Tipek je sikovny, to jen ja bych konecne mel zadelat ty diry po odrazkach
Tak se zatim mejte hezky ))