skhaluz píše:Neviem kolko ste videli spojok, ale tato je urcite menena. Konce pritlacaku niesu vobec obedrate a viem ze si s tym jazdil ako prasa, tak si ju poslal sam do vecnych lovist ako aj hlavu motora. Pane boze kedy pochopite ze ked date znacku do narazniku znizite prietok vzduchu na chladic a auto uvarite pri nakladacke.
Takze len tolko a pre par supiek by si SGTR neznicil povesť. A ku tym hlavovym oblukom uz som doviezol par vykotulanych mxiek a tie ramy boli vzdy v poriadku, mozno ide aj o nahodu ako sa prevracali no boli na svojom mieste. Kolky ste sa uz prekotili ze sa tu smejete s toho vyroku ze to vydrzi ani jeden . . . . Mxka je dobre stavana a obycajne obluky uplne stacia tie Hardock a podobne su fakt na okruhy kde sa uz jazdi omoc rychlejsie a 99% ludi to ma lebo to dobre vyzera a myslia si ze musia zvysovat bezpecnost mazdy pri prevrateny a pouvazoval niekto ci by mazda mohla s neskutocnymi hlavami co tam maju pustit do seriovej vyroby nebezpecne auto ? Tak sa zamyslite az zacnete niekoho ohovarat ! Dakujem
Kde jsi přišel na to, že jsem s tím jezdil jako prase? To ti řekl Plhák? To on s autama jezdí jako prase, stačí se podívat na videa co postuje na YT. Pokud je to tvůj kamarád, tak tvoje řeči chápu, ale ty si tu hlavu viděl? V servise mně řekli, že ta hlava má hodně za sebou, určitě né 110.000km co byli na tachometru, a URČITĚ by takhle nevypadala po ujetí mých 200km, to prý ani náhodou!!! Po opravě hlavy byla SPZ umístěna stejně a chlazení bylo už ok.
Dále bych ti chtěl říct, že na můj dotaz "co tam koupil za spojkový kit" a tedy co tam mám, mně Plhák odpověděl že F1

Čili zase lež, nebo snad tomu věříš dle fotek???
A pokračuji dál. Mechanik, co demontoval celý auto, mě upozornil, že nešli povolit šrouby na kardanu jak byly zarezlý. Určitě tedy nebyly povolený když se "údajně" u Plháka dělala spojka. Pokud se tedy jak říkáš spojka měnila, tak museli vyndat motor. A teď je otázka PROČ VYNDÁVALI MOTOR? Kvůli výměně spojky??? Podle indícií, které mám a infa od mechanika, je možné ( a já jsem teď i o tom přesvědčen ), že bylo "něco děláno s motorem", nejspíš vyměnili motor.
Já jsem Plhákovi napsal dopis o té spojce, aby se k tomu vyjádřil, ale žádná odpověď. Několikrát jsem mu volal ale nebral to. Nakonec včera jsem mu zavolal z jiného čísla tak to zvedl a když zjistil, kdo volá, tak jen řekl "S tebou se nemám o čem bavit" a zavěsil. Kdyby měl čistý svědomí, tak by se určitě hájil, ale jeho přístup ho usvědčil z lhaní a podvodu.Závěrem, mě vůbec nejde o těch 6,5k. Ale chtěl jsem tady členy na jeho jednání upozornit, aby nedopadl někdo jako já. A aby, pokud si u něho budou něco objednávat nebo opravovat, dávali VELKÝHO BACHA !!!