od IvanGS » 03 kvě 2015, 15:20
Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří přijeli, nakonec není 8 Mazdiček na vyjížďce tak málo. Pokud byly nějaké problémy nebo máte jakékoliv připomínky, sem s nimi, ať se mohu příště polepšit, pokud bude zájem. Já se snažím organizaci nekomplikovat, nemít problémy když někdo nepřijede a moci si poradit, když přijede někdo navíc, neřeším jednotné menu apod., ale z toho může naopak vzejít nějaký nedostatek. Když tak se omlouvám.
Večer jsme popili, pokecali a dnes ráno se mi s vámi nechtělo vůbec loučit, sešla se bezva parta. Mrkli jsme na magnetický kopec, kde ani Mazda z kopce necouvá, někdo mne upozornil, ať si rozsvítím světla. No jasně, tak čau a za chvíli mne zastavila hlídka PČR. "Snad jsem nejel rychle", hned se ujišťuji. "To ne, ale nesvítíte"... Kontrola dokladů, dokonce ano zbytkáč nenaměřili, zeptali se jestli chci pokutu za světla, řekl jsem že ne, tak mi pochválili Majdu a jel jsem dál.
Postupně sem dám nějaké foto a až se prokoušu 10 GB videa a políbí mne můza, něco zkusím udělat.
- Přílohy
-
Nejkrásnější NBFL na světě!