Ty kola byly na aute kdyz jsem ho koupil, obe pravy jsou vykousnuty, ale nekopou, takze slouzi jen jako druha sada pujdou zpatky ty cerveny OZ. Vzhledove je zatim takova polovicata.
V sobotu nic, v nedeli se nejezdilo, v pondeli jsem pretesnil cidla pod olejovym filtrem a chtel to projet, jestli to nepotece...vyjel jsem z garaze a slysim tohle :/ Nejaky rady, co ted? Motor ma po poskladani najeto asi 800km. Olej je bez vody, voda je bez oleje.
Dlouho tu nic nepřibylo, protože mě všechno sralo, všichni všechno zdržovali a repásnutej motor žere olej (ke dnešku 8 tisíc km za 15 litrů oleje). To je radost, když člověk motoru po chce dopřát Millers...Tenhle týden se to konečně začlo zase hýbat - po skoro dvou měsících od zaplacení přišla ve středu nová hlava (s olejem padlo podezření právě na hlavu, tak uvidíme), ale dopravce se s tím asi moc nepáral.
Ve čtvrtek pak dlouho očekávanej balíček pro mě, Krivaka a Andreje N.
No a dneska nový víko kufru. Není to stoprocentní, ale koukat se na to dá. Ještě zatmavím a zapojím to třetí brzdový světlo. Dneska jsem hlavu rovnou odvezl, tak jsem zvědavej, kdy bude hotová a kdy se jí povede dát na auto.