IvanGS píše:... Kdysi měla Alfu 156 a jezdívala ráda DOST rychle, pak si koupila Fabii 1,9TDI, zvykla si jezdit jinak, teď tak jezdí s MX-5 a říká že Mazda nejede. Tak jsem jí do toho začal kecat, stačilo párkrát naznačit že se nemusí bát 5000 ot/min a v zatáčkách že se v těchle rychlostech nezpomaluje, jen otočí volantem . Tak se holka pěkně rozjela a chce si Mazdu půjčit na sobotní vyjížďku Monkey/Gorilla, jeden z kluků přijede s manželkou autem a motorkou v kufru, tak že holky pojedou spolu...
IvanGS píše:Edit 25.5. - tak počasí vyšlo a jeli jsme na druhou stranu. Ale v Žamberku to prý bylo super!
IvanGS píše:Edit 25.5. - tak počasí vyšlo a jeli jsme na druhou stranu. Ale v Žamberku to prý bylo super!
Včera odpoledne jsem relaxoval u videa z akce MX-5, je to běh na dlouhou trať, navíc se střihovým programem dělám chvilku a přicházím na nové funkce, které mne nutí něco předělat. Dobrá zpráva je, že jsem odhalil použitelně ostrou fotku Daisy, tak jsem ji použil. Fidorku v autě, sevřenou mezi koleny paničky, přidám, až se dostanu k rychlostní zkoušce...
IvanGS píše: Fidorku v autě, sevřenou mezi koleny paničky
buteo píše:No teda, Ivane, neriskuješ tak trochu, že už tě tvá Drákulka zpátky za volant Mazdy nepustí?...J.
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků