Radírna před koupí

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Radírna před koupí

Příspěvekod Alessio » 27 úno 2010, 17:20

Jen do pondělka, bohužel :(

jasně, já jsem rád žes ukázal i druhý pohled - uvidím, když ukecám dobrou cenu tak bych to asi vzal...hlavně že to má dvoulitra a špéru :-)
Alessio

Příspěvekod Koby » 27 úno 2010, 17:30

Jako souhlasím s tím, že ta látka je praktičtější. bez udržby, nepotiíš se, nestudí to, nepraská to, netvrdne atd.. Ale kuže vypadá prostě tak nějak líp. Záleží co kdo preferuje, mě se prostě kuže strašně líbí a jsem schopnej podstoupit v zimě studírnu, v létě potidlo, a semtam nějakou impregnaci...

keyless je pro mě ale věc k nezaplacení, určitě máš zkušenost a nemusím ti o tom povídat. problém s tim někdy třeba bude, ale rád ho vyřešim, protože zatím je to fakt k nezaplacení. máš plný ruce, přídeš ke kufru a sám se odemkne, nemusíš s plnýma rukama hledat klíče atd... užasný a něchtěl bych jinak..

vzhledem k tomu, že dělám zvukaře a jsem trochu audiofil tak Bose si neodpustím. A říkám, i to Bose nehraje nic moc, natož to co je tam standartně... Ale budiž, jsou lidi co rozdíl neslyšej, pak jsou lidi kterým to nevadí, když už to slyšej, pak jsou lidi co jezděj s vypnutým rádiem atd...

Ale samozejmě, 6kvalt, dvoulitr, špéra, bilstein - to je to nejduležitější :-))

Jinak ti dám jeden tip od autohausu z Dortmundu...

Tohle auto je udajně tip top, serviska, nebouraný, bez škrábanců + má Bose a tuším to Keyless. Cenu mi kamarád umluvil na 15 000,- Ale nemělo to kuži, tak jsem to zavrhl. Velice pohodový jednání.
link http://www.trosse.de/go.to/12672844710N ... ersion=220
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Alessio » 27 úno 2010, 21:52

Díky za ukázku ;)

Bilsteiny jsou opravdu na 100% pouzitelné i v Praze, to mě opravdu moc potěšilo
Alessio

Příspěvekod riderhenry » 27 úno 2010, 22:17

Ja jel jen s Bilsteinem, takze nemuzu moc poreferovat, jak se to auto chova bez nich (ani nevim, jestli jsou tam jeste i jine upravy, v te verzi sport - treba silnejsi stabilizatory, nejake vyztuhy navic...). Kazdopadne s Bilsteiny je to po meste uplna pohoda, lepsi nez moje 10AE, ktera ma taky nejake Bilsteiny. A navic se v zatackach nenaklani, coz byvalo myslim casto vycitano "obycejne" verzi NC.

Jeste k tem sedackam - stejne tam jednou pujdou skorepiny, ne? Tak proc to resit... :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelS » 27 úno 2010, 23:10

Souhlasim s Kobym...NC jsem když už, tak chtěl se vším... Keyless je super, kůže nádherná (musel jsem mít hnědou...)... Ale je jasný, že je to o špéře, dvoulitru, šestikvaltu, klimě a výhřevu... to jsou pro mě opravdu top věci. Doby kdy mi stačila holá radost z podvozku zmizely ve 35°C v Dubrovniku - asi stárnu :lol:

Ad bilsteiny...Henry, co do komfortu jízdy nemůžeš NC a NB srovnávat - to není jen tlumičema, ale celkovou pevností auta úplně jinde apod. I s Bilsteinama se NC naklání víc než NA/NB, proto budu upravovat....
PavelS

Příspěvekod seatik » 01 bře 2010, 23:49

Zdravím Vás všechny,poohlížím se po mazdičce na léto NA verze a padla mi tato do oka. Nevíte někdo o ní více? Je to americká verze a tím bych chtěl položit otázku,je moc velký rozdíl mezi evropskou a americkou verzí? Olej,benzin,náhradní díly,menší brzdy? Poraďte prosím,nejspíše v sobotu se na ni pojedu mrknout. Měla by být ťuklá mírně na předek...

http://auta.yauto.cz/mazda-mx-1-8-16v-685033.html
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod George » 02 bře 2010, 09:00

rozdíl usdm/edm je tacho v mílích, absence bočních blinkrů, absence zadní mlhovky, 3. brzdový světlo na víku kufru... to je snad všechno
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod seatik » 02 bře 2010, 10:31

Pokud by tomu bylo tak,tak je to super,uvidim v sobotu jak na tom miatka bude :-) Diky
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 02 bře 2010, 15:31

Od tohohle člověka jsem mám pocit kdysi kupoval díly na tu svojí - je to pár let zpátky, byla tenkrát hodně pěkná... 60tkm je málo (i když nejsem příznivce válení se auta v garáži).

Mrkni se na prahy před zadní kola (reznou tam), jestli nekouří motor, klimoška by mohla fungovat a pokud do ní pudeš tak servi hned tu samolepku a zadní světla ;)

Ad americký verze... Ty méně výkonný brzdy a podobný voloviny co nám cpou novináři jsou jen tlachy aby ospravedlnili inzerenty (dovozce) že tady napalujou takový ceny - proč by si automobilka (ne americká) dělala starosti s dvojí "kvalitou" když může a je to v jejím zájmu frkat auta stejný pro celej svět?? U NC je třeba zajímavý i to, že je v USA o 8k silnější, jedinej rozdíl oproti Euro (u NC) je ten, že americký nemaj jednu výztuhu před diff a jeden plast pod převodovkou...) U NA to je jak psal George.
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 02 bře 2010, 15:47

PavelS: Vsak ale ja psal predevsim o tom, ze jsem jezdil s NC s Bilsteinem... A asi uz teda fakt starne, snad me to nepotka! :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...