Dobry vecer vespolek ))
Uprimne receno, nemel bych tady vubec psat. Mel bych si pekne vyfackat a pokracovat s reportem, ktery me tentokrat opravdu kralovsky nebavi. Neda se ale nic delat, uz se docela dlouho tesim na to, ze tu zase neco napisu, tak neni nad to tu psat v tu nejmenehodnou dobu, ze
Vsem se tak trochu i omlouvam, nejsem na foru prilis aktivni (tim myslim hlavne i topicy ostatnich mx5tek), tento rok mi dava dost zabrat
Poslednich par tydnu ziju lehce autarskym smutkem. Proc? Venku obcas sviti slunicko... Tady bych se na moment zastavil - je treba si totiz pripomenout, ze jsem ve Skotsku. Jinymi slovy, zadnych 38 stupnu a palici slunce jako v Cechach (a na Morave, ci Slezsku). Letos totiz pripadlo Skotske leto na stredu, bylo neco pres 25 stupnu a svitilo slunicko cely den!
Ted se tesime nejakymi 18ti stupni, obcasnym slunecnem, pripadne 12ti stupni a lehkym slejvakem (klidne v jeden den nekolikrat za sebou, mozna ale trochu prehanim).
Vratim se ale zpatky na zacatek. Venku obcas sviti slunicko a ackoli si muzu strechu stahnout, tak je mi to k prdu, protoze auto nejezdi, chybi ji totiz par veci pod kapotou, zejmena v teto oblasti.
Ona uz par tydnu totiz tak podivne prdela, obcas, ale rikal jsem si, ze mi zase vyleza senzor z vyfuku a ze se na to >zitra< podivam. I podival jsem se, ze... a nic z vyfuku nelezlo. Zvukova paranoia je silnou strankou vetsiny petrolheadu a nemel jsem moc cas se tim dale zaobirat.
Inu pak jednoho vecera sednu do auta smerem na letiste, nastartuju a znelo to, jako bych ji primichal do benzinu konzervu western fazoli. Druhy den (potom, co prestalo prset
) uspesne sundam omotavku z dowpipe a krasne za turbem dira jak do prdele. Bez omotavky to uz samozrejme nejelo vubec, protoze lambda byla az dale za dirou, takze vsechno spatne. No a protoze uz nejakou dobu kutim predelavku na kulickovou T28, tak byl cas vsechno to sundat a zacit na tom aktivne (spise pasivne) pracovat.
Vsechno to slo tedy dolu a tim, ze do dilu bylo jeste hodne daleko, tak zaclo lehke cisteni, mel jsem totiz pocit, ze musim na tom aute jeste neco udelat
Nejzasadnejsi jsou snad ty nechutne orezle hnusne drzaky na pojistky a tamty nesmysly, ktere prisly obrousit a fouknout do cerna (takze jestli je tohle nejzasadnejsi, tak se vlastne nic nedelo
), no ale vsechno to bylo treba nejak vypucovat trochu, ty roky bordelu v tom uz byly strasne. Jedine, na co jsem se jeste nedostal je vylestit chladic, ale to se mozna jeste podda, casem...
Dalsi dve fotky ukazuji dve zasadni veci. Obe dve, ukazi obe ty veci, ne kazda jednu, to pro poradek.
Prvni vec - v aute je kralovsky cisto. Ano, damy a panove, uklizelo mi v aute nezne pohlavi. Nechci vyznit jako sexista, ale musite uznat, ze to se hned pozna, naprosto skvostne cisto! Narozdil od toho, kdyz to delam ja - vyblemcat ctvrtinu spreje, utrit, trochu povysavat a cauky
Druha vec - rozdil mezi sedackou, ktera podstoupila foam ectonomy a sedackou standardni. Mnohem, mnohem lepsi podpora (vim, ze to uz do sveho topicu pisu po druhe, ale fakt je to echt), ale bohuzel tim, jak neni tolik vycpana, tak se latka trochu vlni. Me to vubec netrapi, ale urcite jsou taci, ktere by to stvalo...
Tento nicotny, nedulezity a neobohacujici update zakoncim ukazkou, jak je na tom Layla momentalne (spatne). Bordel v kufru - naradi, dily a ostatni bordel, na brzdach stoleta rez, HRUZA.
Pozitivni ale je, ze kazdym dnem bych mel obdrzet jiste balicky, ktere mi umozni (snad, haha) dat auto zase do poradku a jezdit.
V pripade, ze by tyto radky cetl tata, tak chci jeste podotknout, ze upgrady nejsou financovany myma skolnima penezma
to jen pro poradek
Tak zase nekdy napoctenou (od slova cist)
J.