Jirka píše:Přes noc si Mazda pořídila slušivé dekorum. Na druhou stranu, vzhledem k bouři, která se tuhle prohnala nad Piranem, jsem rád, že to dopadlo jen takto. Vítr řádně stromy ohýbal... Naštěstí uvnitř sucho jako v pokojíčku... Jen střecha bude po jednodenní jízdě v dešti a této noční bouřce potřebovat opět impregnaci.
Jirka píše:Přes noc si Mazda pořídila slušivé dekorum. Na druhou stranu, vzhledem k bouři, která se tuhle prohnala nad Piranem, jsem rád, že to dopadlo jen takto. Vítr řádně stromy ohýbal... Naštěstí uvnitř sucho jako v pokojíčku... Jen střecha bude po jednodenní jízdě v dešti a této noční bouřce potřebovat opět impregnaci.
MXfanda píše:Jirka píše:Přes noc si Mazda pořídila slušivé dekorum. Na druhou stranu, vzhledem k bouři, která se tuhle prohnala nad Piranem, jsem rád, že to dopadlo jen takto. Vítr řádně stromy ohýbal... Naštěstí uvnitř sucho jako v pokojíčku... Jen střecha bude po jednodenní jízdě v dešti a této noční bouřce potřebovat opět impregnaci.
Jelikoz casto parkuju v lese na chate, tak tohle moc dobre znam, krome listi a jehlici tez ulámaný suchý větve a šišky taky nadělají dobrou paseku, smůla je taky pěknej prevít a což teprve kroupy .... proto jsem si poridil tuhle plachtu proti kroupam a mam klid
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 204 návštevníků