vhml píše:Ad kola: Zkušel jsem tam cvičně plechy z felicie a vypadá to, že by to vyřešili cca 3cm podložky. Budu to muset rozměřit. Oni obecně pro mě plechy jsou nejsnažší, protože se rozpíchnou a za pár korun je na světě disk se šířkou 8" a na ty slalomy netřeba nějakou hmotnost úplně moc řešit a v bílý barvě to nevypadá vůbec blbě. Nemluvě o tom, že k takovejm kolům potřebuju ideálně i 14" ve stejným designu ( tj plechy z Golfa ) , protože na tréninky tradičně jezdím vzadu různý zbytky na spálení. Menším brzdám bych se rád vyhnul. Přece jenom se rád svezu i na silnici, plánuju nějakou cestu na Ring atd.
Andre_fux: Jo, nějakou takovou zmínku jsem někde viděl. Co to obnáší? Co všechno musím vymontovat abych se k tomu probojoval? Zatím jsme na to vůbec nekoukal, tak ať nevymýšlím vymyšlené.
O menším volantu už jsem přemýšlel. Na slalomy to možná bude nutnost, uvidíme ( škodovka měla do plného rejdu 0,9 otáčky ) , ale zase bych rád zachoval airbag.
Rasty77 píše:Tak přesně tyhle kola jsem na twingu měl..185/60/13 pirelli p6000...pecka (jinak se dělají i ve 14" ) ..nemáš fotku celýho auta? docela by mě zajímal vzhled
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 120 návštevníků