od Tomik_84 » 12 srp 2015, 19:44
Kluci, pouštím kompletně funkční srdce na přestavbu, kterou já už dělat nebudu. Motor z NBFL 1.8, rv. 2001, se zapojeným kompresorem MP62. Vše plně funkční, jeho do posledního okamžiku. Motor má najeto 155 tisíc km, kompresor je tam posledních 10 tis. km. Řízení je přes Powercardy. Budíky tlaku atd součástí. Část výuku plus lambdy součástí. Mám komplet elektriku, dráty z tohoto auta. Rozvody jsou dělané nedávno, takže nejsou třeba. Součástí je cooler Mishimoto, nebo jak.
Na motoru je klimakompresor a nebudu ho prodávat zvlášť, protože po oddělání by zas byl dlouhý řemen. Takže klimu chci prodat nejlépe jako součást celku.
Prodám jen jako celek, motor s kompresorem, kabely, jednotkou, klimakompresorem, prostě funkční pohonnou jednotku s řízením, tak jak je.
Dál mám pořádané brzdy, Bremba. Podvozek Koni, pravá přední mrtvá, ale můžu dát, pružiny HR v parádním stavu. Volání
Volant a palubka včetně bagů.
Pro info, převodovku už nemám, diff už nemám.
Dál mi mám k dispozici megasquirta ještě od Borgiho, pak blowoff ventil HKS.
Ceny po domluvě, nicméně za první celek motoru, kompresoru, brzd, podvozku a klimy počítejte 70 a víc, podle zájemců. Ještě rozhodím sítě jinde. První kontakt zájemců prosím přes SZ, následně si zavoláme a nejlépe setkáme u mě v garáži a pobavíme na místě (Vyškov, 35km od Brna). Jsem ochotný k jakékoliv rozumné domluvě a budu rád, když to padne do dobrých rukou.
Z dovolené se vracím v neděli, tak pak to budu řešit. Zatím díky.