Jako souhlasím s tím, že ta látka je praktičtější. bez udržby, nepotiíš se, nestudí to, nepraská to, netvrdne atd.. Ale kuže vypadá prostě tak nějak líp. Záleží co kdo preferuje, mě se prostě kuže strašně líbí a jsem schopnej podstoupit v zimě studírnu, v létě potidlo, a semtam nějakou impregnaci...
keyless je pro mě ale věc k nezaplacení, určitě máš zkušenost a nemusím ti o tom povídat. problém s tim někdy třeba bude, ale rád ho vyřešim, protože zatím je to fakt k nezaplacení. máš plný ruce, přídeš ke kufru a sám se odemkne, nemusíš s plnýma rukama hledat klíče atd... užasný a něchtěl bych jinak..
vzhledem k tomu, že dělám zvukaře a jsem trochu audiofil tak Bose si neodpustím. A říkám, i to Bose nehraje nic moc, natož to co je tam standartně... Ale budiž, jsou lidi co rozdíl neslyšej, pak jsou lidi kterým to nevadí, když už to slyšej, pak jsou lidi co jezděj s vypnutým rádiem atd...
Ale samozejmě, 6kvalt, dvoulitr, špéra, bilstein - to je to nejduležitější
)
Jinak ti dám jeden tip od autohausu z Dortmundu...
Tohle auto je udajně tip top, serviska, nebouraný, bez škrábanců + má Bose a tuším to Keyless. Cenu mi kamarád umluvil na 15 000,- Ale nemělo to kuži, tak jsem to zavrhl. Velice pohodový jednání.
link
http://www.trosse.de/go.to/12672844710N ... ersion=220