To jsem panove rad, ze v tady te demenci opravdu nejsem sam, vlastne jsme v ni takrka vsichni
TeeJay ma velikou pravdu v tom, ze na hodne veci clovek prijde ve sprse - sprcha jakozto oaza klidu je pro taky neskutecnym zdrojem vedeni
takze lesson learnt, pokud nevite jak na to, bezte si dat sprchu
Kristos: Kamo vjezd v ramci moznosti, muj lip dostava slusnym zpusobem po koulich - co se ale hodi, tak ze je na tri kousky drzeny zipties, takze on se vzdycky tak posklada a ohne trochu a pak se zas vrati zpatky, takze neni problem
jo a vrtaky uz sem ti poslal vl
D
Andrew: Clarkson jede jeste vyssi ligu s kladivkem nez ja, ten resi kladivkem uplne vsechno
jinak s vetrakama - me pomaha, ze tam na tom mam ten hlinikovy krouzek, cele je to slepene, takze akorat za nej zapacim a vsechno to vypadne. Zapacit muzes cimkoliv, ale nejlepe nejakym nozikem a dat pod nej kousek hadru, at neodres konzoli - uz jsem je musel sundavat asi 10x, jak tam obcas neco steluju a zatim vse ok ))
Dom: Viz Rudy zde na foru, urcite Ti rad nejake kovove veci posvari
uz jsi zjistil, co v tom mas za Garrett? Jestli ho mas na kluznych loziscich, tak az to zacne kourit nebo Te to prestane bavit, tak kulicka moc dobra vec! Zvlaste lidi, co jezdili t28 a presli pak na t28r (zejmena na sr20), tak rikaji, ze to jde opravdu znat a ze to stoji za to ))
Pavel: Kapl si na to, je to urcite tim
vite co panove, az mi z toho zacne po 55 chcat olej, tak vas vsechny zavolam a spravite mi to co rikate
ne, podpora je hodne dulezita, tlaci cloveka kupredu a kdyz se to porad nedari a nedari (resp. je dalsi a dalsi problem), tak to clovek nezda a eventualne se z toho vykuta. Gratulace, ze jsi to ale dal dohromady ten Tvuj tetris, vypada echt na tech 'fejkovych kolech a lacinem podvozku'
hateri budou hatovat, at se kousnou do prdele a masirujou si ega dementi
Jinak kluci diky za podporu, jsem rad, ze se vam ty blaboly dobre ctou, davam si s tim praci, takze jsem rad, ze to ocenite! Pokracovani bude snad brzy, davam si ted zivot doporadku - prechod mezi skolou a praci, takze jakmile budu mit zase ten spravny mindset, tak budu psat dale!
Zatim se mejte!
J.