Vavris píše:Včera jsem v pauzách, kdy dítě spalo, vzal plátno střechy čističem a poté naimpregnoval (díky do icabrio.cz ) a konečně vyhodil z auta ty hrozné Anzia a nahradil je Konigama... Při výměně oleje jsem filtr poprvé v životě musel dolovat skrz podběh, bylo to krásné
A tady první foto už na autě
Před zimou bych to ještě rád vzal na geo a tím to asi hasne... V průběhu zimy je v plánu výfuk, jednotka, naladění, zřejmě nějaké lepší desky, dvojklapka kvůli kompresoru a vychytání drobných mušek... No, jsem zvědavý, kolik z toho se mi reálně podaří uskutečnit A pak už snad konečně ježdění, ježdění, ježdění!!!
Vavris píše:No, kdyžtak vás, kluci pražští, budu otravovat, když už to máte za sebou I když v poslední době už se mi podařilo vychytat vlastnosti systému a chcípne mi to max. jednou za 10 zastavení, takže druhá klapka v seznamu priorit trochu klesá dolů...
veet: no, to s tou jednotkou jsem si v nezkušenosti myslel taky, ale je to hlavně o objemu sacího traktu, takže to jednotkou eliminovat nelze...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 121 návštevníků