Vim že se to tady řešilo,ale nějak jsem nedostal info co jsem chtěl.Mam nbfl 1.8 107kW a chtěl bych tam dat kompresor.Prestavbovy sady stojej nesmysl,Turbo kity taky.A nemam k nim důvěru.Radši bych to sám poskládal z OEM dílů.
Dal bych tam:
-kompresor M45 (mini cooper S) cca 8500,-
-malá řemenice na kompresor o 15% ebay 3500,-
-řemeny kladky s držákem bych buď vyrobil
nebo il-motorsport za 10000

-hadice trubky najdu,poskladam dokoupim
-intercooler mam, něco tam půjde naladit
-vstřiky RX-7 nebo WRX prý pasujou do lišty 1500,-
-snímač tlaku 1000,- ?
-vyrobit uchycení kompresoru na levo nabo na pravo??
-NEJVĚTŠÍ PROBLÉM jak s tou jednotkou Megasquirt stojí asi 5000,-?? a nebo ty powercardy.Všechno mechanicky bych tak nějak hezky poladil, ale tu řj já nepřipojim ani náhodou a ty powercardy taky.V práci montujeme lpg a to je defakto taky stejnej styl s přídavnou řj a i se tam ladí mapa prostě se musí co nejvíc dodržet poměr 14,7 ve všech režimech (na benzín) u lpg nevim a ani mě to nezajímá

) zkrátka to nesmí být chudý ani bohatý.
Takhle mi nepřijde že by to bylo nějak drahý když si to člověk poladí sám.Nicméně může ještě odejít spojka,ale ta mě vyšla posledně na 4000,- a kdybych tam měl kompresor tak dám na lamelu organiku za 600,- v renovaku a je po problému.
Nevim jak je to s regulací tlaku,něco je na tom kompresoru, a viděl jsem že tam měl někdo druhou škrtící klapku.A nenapadá mě ta příruba na ten kompresor protože z toho miníka je zrovna taková šišatá.
CO SI O TOM MYSLÍTE?