Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Příspěvekod George » 11 říj 2015, 14:49

mazda mx-5 forum I mx-5.biz

pěkné, jsem na něj zvědavej někdy v písku :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod LordJames » 02 lis 2015, 01:10

Tak dneska jsem mel moznost zkusit nejakej cas v Moste...zatim nebudu predbihat a cas nahodim az zitra po zjisteni z videa, ale pocitove a s "merenim" RaceChrono jsem vic, nez spokojenej. Dnesek byl den, na kterej jsem cekal celou sezonu potom, co jsem v zime na aute nechal ruce. Sice takhle hodne na konci sezony, ale prisel :) limity dneska nemelo auto, ale ja a muj pud sebezachovy. Jizd mohlo byt jeste vic a verim, ze by i padl lepsi cas, protoze jsem se kazdou jizdu zlepsoval, ale hned prvni kolo v druhy jizde jsem na trati nechal remen od posilovace. Nastesti opet zafungovala skvela komunita a Winie mi nabidnul jeho remen. Takze jsem si 210ti kilometrovej vylet do Mostu protahnul o 50 km z Mostu do Litomeric a jednou to samy zpatky :-D Winie jeste jednou moc dik ;-)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod LordJames » 02 lis 2015, 13:27

Tak video to potvrdilo. 2:07,5 a nejaky drobaky. Sami uvidite, ze to zdaleka nebylo cisty kolo, dokonce i s mensim driftem. Dokonce vim, ze vetsina zatacek se mi behem dne povedla lip, nez v tyhle jizde, ale jako celek bylo proste tohle kolo nejrychlejsi. Troufam si rict, ze auto tak jak je ted ma na cas 2:03, mozna precenuju sebe jako ridice a auto ma jeste na vic...Hazu odkaz na takovej "shitty view" onboard a jednu fotecku ze vcerejska.

https://www.youtube.com/watch?v=kPU5eDQ ... e=youtu.be

Obrázek
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Vavris » 02 lis 2015, 21:34

Mmmm, tak tady jsem dlouho nebyl.. a mezitím takové pokroky! :twisted: Čas moc hezký, nějak těch rychlých MIat přibývá.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Jr. » 02 lis 2015, 23:02

Nejrychlejší atmosferická. Gratulace :D. Byl bych velmi rád, kdybych s tím časem ještě někdy mohl soupeřit.

Ty už Vavris ale musíš koukat po časech kolem 2:02, tam je teď laťka s přeplňováním :D.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod drzko » 02 lis 2015, 23:16

G-meter na spatnom je top :D
Ide to paradne, ked budem velky tak si kupim NAcko a prerobim ho na track car :)
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod LordJames » 03 lis 2015, 00:28

jojo, taky se mi na tom zrcatku libi a ve videu je to top :-D Kluci díky, na jaře snad padne lepší čas, včera jsem ještě nějakej čas v mých chybách viděl. Tímhle tempem to možná bude na jaře pořád na atmosféře :( dneska jsem se dozvěděl, že hlava, kterou už jsem odvezl před měsícem pořád není a i kdyby byla, tak že na mě kvůli přezouvací sezóně nebude čas dřív než za 14 dní...super přístup na to,že už v tom jsem za cca 19 litrů oleje od jara. Ale jak někomu nejde o prachy, tak se nemaká...
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Domczek » 03 lis 2015, 12:14

Moc pěkné svezení, jen bych doporučil na okruhové ježdění oddělat toho plandajícího panáčka a gopro radši chytit na rám ;-)
S mechanikama je vždycky problém,mě visí daily už 2 měsíce u karosáře :-/
RX7 SA ex babička
MX5 se šnekem...
Domczek

Příspěvekod Vavris » 03 lis 2015, 18:16

Jr.: No, bude to asi docela challenge :D
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod LordJames » 04 lis 2015, 16:15

Vavrisi s tím, jak ty naše auta proletí zatáčkama by neměl být problém se dostat pod 2 minuty ;-) největší průser v Mostě je ten vracák, kterej jsem vzal bokem a výjezd z esíčka po cílovce....všude jinde miata teží z váhy a z toho, že zatáčku může proletět rychle :)
ObrázekObrázek
LordJames

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora