ahojte. dlhsiu dobu som sa nevenoval tomuto vlaknu. tak podme doplnit niejake infosky
Vela casu som travil a travim ladenim auta. Uz ked este bolo bez turba, ME221 stanalone ECU bola v aute a ucil som sa co a ako nastavit aby to fungovalo. Bola moznost zaplatit za tuto sluzbu a nestarat sa, no chcel som sa nieco naucit.
Koncom minuleho leta som este stihol skocit na akciu madarskeho MX5 klubu ma Hungaroringu. Parada, asi 200 MX5 s roznymi upravami, tahal som rozumi od kazdeho majite oturbenej alebo inak preplnovanej krasky. Taksito som bol aj dat okruh, no po par kolach na konci cielovej rovinky (asi 160-170km/h) mi zlihali brzdy
proste stlacis pedal a nic sa nedeje. tak som robil co slo ale strku som sa nevyhol
no v pohode som hned pokracoval dalej, no tentoraz uz bez brzdenia a chladil som to, co mi ostalo z brzd
POUCENIE: so standardnymi brzdami tak maximalne 2 kola a treba ist dole
Mam z toho aj videjko. No chlapik, co predomnou siel na ciernej NB 1.8 hodny kus, tak mi olejom abo dajakym sviunstvom zasral kameru. ved uvidite co to mu z toho vyfuku za sajrajt isiel
https://youtu.be/z5HwA81Eg3Y
NBFL 1.6 '01 | ME221 | Revent Turbo kit + TD04 | RX8 Yellows | Torsen T2 | AD08 | TR Lane RollBar