Nevím, jak staré kapaliny v autě máš, ale...
Brzdovku bych určitě vyměnil, absorbuje vodu a časem to může udělat problém, proto je běžná výměnná lhůta 2-3 roky, záleží na konkrétním typu.
V převodovce se olej mění jednou za X desítek tisíc km, ale jestli jsi ho ještě nikdy neměnil, tak bych ho taky vyměnil, výměna je to na chvíli, to pomalu déle trvá auto postavit na špalky
a měl jsem pak příjemný pocit, že se řazení lehce zpříjemnilo a ulehčilo.
Chladící kapalina má poměrně dlouhou životnost, pár let, není třeba měnit, pokud není fakt stará nebo pokud ti do ní neteče olej...
což snad néééé.
Co se baterky týká, nevěřím, že neexistuje velikostně podobná alternativa k originálu. Stejně tak jako existuje pro NB(fl). A já dal do auta vůbec jinou baterku, než tam dává většina (širší a nižší) a je to taky v pohodě, když ji dokážeš upevnit, což jde často snadno i s pomocí původního uchycení a kladiva. Dokonce jsem úspěšně zapojil původní hadičky na výpary elektrolytu
Sníh - není nad to se sám v klidu vyřádit na pořádné ploše. A jezdit tam řádit pravidelně
Jen si nezačni moc brzo věřit, nebo... viz můj topic
ale občas to prostě přetočí i ti největší "mistři" na závodech, tak to prostě je. A vůbec, nemá náhodou NCčko poměrně agresivní ESP?
A VIF mi připadá už jako nemoc, nemůžu to slovo slyšet díky tomu hypu kolem