Cikánka z podbeskydí NC2

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Cikánka z podbeskydí NC2

Příspěvekod Jirka » 15 led 2016, 10:08

počkej počkej, jakým způsobem tam byly šouplé? od noh spolujezdce za hlavu? to by asi šlo... :)

A dotaz: pokud umístíš telefon tak, jak máš přichystáno, nevazbí ti rádio při komunikaci (volání-data?). Mívám telefon položen před audiovstupem a vazbí to nechutně, zvlášť při přehrávání hudby ze spotify :)
Jirka

Příspěvekod Andre_fux » 15 led 2016, 10:47

když jsem ještě byl v Mnichově, tak nebyla nouze vidět lyže i na boxsterovi, 911 :) V kabriech je lidi dosti vozily na zahrádkách ;)

Porsche má hoodně vychytaný ten držák na boxstera ;)

Jinak to máš mooc pěkné ;)
Přílohy
boot.2-rs.JPG
boot.2-rs.JPG (17.77 KiB) Zobrazeno 9633 krát
image3_e757a035651813e6a0ab4c6da869b14c6c0a1404.jpeg
Pic6.jpg
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod hospodský » 15 led 2016, 14:21

Jel jsem samozřejmě sám, se spolujezdcem by to jaksi nešlo. Dolů u spolujezdce byla jestě taška s lyžáka, aby byly nahřáté a obul se do nich. Takže lyže patkama u spolujezdce k nohám a špičky opalené hadrou těsně pod střechou, jinak to ani nejde, že.. Zahrádky jsou supr a možná časem taky pořídím. Minulé lyže v Kitzbühelu jsem parkoval vedle staré Turbo 911, která to tak měla a vypadalo to teda hustopřísně ;)
Co se audia týká, vazby to žádné nechytá, jestli tím myslíš takovou tu "morzeovku" z repráků. V autě mám teda internety zapnuté jenom velice sporadicky, ale nepozoroval jsem nic. Mám v ní origo handsfree, takže při příchozím hovoru se přehrávání přeruší a ani tehdy to nevazbí..
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod Jr. » 15 led 2016, 22:38

A ze sjezdaře je nedobrovolný slalomář :D
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod hospodský » 16 led 2016, 23:45

:D nedobrovolny ano, ale ne kvuli mx-5. Obracky si beru jenom do alp.. Tady u nas si je diky malym detem, ktere jsou kolikrat nepredvidatelne a sirce sjezdovky co tu mame neuziju.
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod Jirka » 17 led 2016, 22:41

Jak máš prosím vyřešen ten držák na telefon? Nevadí to takhle spolujezdkyní?
Jirka

Příspěvekod hospodský » 18 led 2016, 23:26

Tímhle- http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-83 ... 09-15.html
+ uni držák, aby se do něj vešel telefon, případně garmin, když je potřeba. Podle mladé je potřeba nastupovat opatrně, jinak se do toho jebne kolenem a v pravé zatáčce taky, ale dá se s tím naučit žít... Já jezdím převážně sám a mě to vyhovuje perfektně. Nemám rád cokoliv na skle nebo nahoře na palubovce jako to má třeba ND. Takže moc jiných řešení ani nebylo. Další plus je, že je to blízko AUX vstupu.
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod kopac » 19 led 2016, 08:15

Pekny to mas, ale to je NC tak maly? ja dal do NA ke spolujezdcovi SL165cm jak prd i se zavrenyma dverma (ty tygry na fotce maj 155cm?). a otevrenou strechou by se tam mohla vejit 190cm obracka,mozna i prasanka, musim vyzdouset. ale kdyz vidim ten snih, tak ja bych si tam ani neupr. kdyz sem byl 2 roky zpet se o vanocich projet na Kvildu, tak me spolehlive zastavilo namrzly pakroviste se sklonem tak 2 stupne do kopce...

to je na foceny na Bile? mate docela dost snehu, zaplatpanbuh ze uz to spadlo i tady u nas
kopac

Obrázky: 2

Příspěvekod hospodský » 19 led 2016, 15:34

Dík ;) Máš dobré oko, jsou to babské racestocky, takže 155.. To je tak, když má člověk proporce jako Záhrobská :D
Podle mě je to tím skládacím hardtopem. Chyběly tak 3 cm, aby se vešly se zavřenou střechou. 165 bych tam už asi nenarval, takže bude NA nejspíš větší.
Focené je to u Sachovy studánky a sněhu tu máme přesně po kolena....ale je potřeba si kleknout ;) jinak nic moc. Já jsem měl štěstí, že mě osvítilo a zaparkoval jsem hned u kraje. Celé to parkoviště je nakloněné na bok a při odjezdu mi to svezlo metr do boku, než jsem se vyhrabal. Stát vedle auto, tak nemám šanci.
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod hospodský » 07 črc 2016, 23:57

Tak zas něco po delší době napíšu.. Auto jezdí, troubí, zatáčí i brzdí a rozdává spostu radosti. Ať už jejímu majiteli, sousedům, které mazda obštasňuje hlasitým výfukem, malým dětem, které se smějí a mávají a dědkům, kteří mávají také - většinou francouzkou holí, ale ti se bůh ví proč nesmějí.. Přitom tím, že kousek od nich podřazuju a střelím výfukem myslím hlavně na jejich dobro. Slyší mě dopředu, tím pádem mají více času uskočit za krajnici..
Cikánka dostala autokameru, door bushing od Vincenta (díky) a teď před Mýtem po 8000km origo olej (díky Fernie). Do auta jsem zatím nedolil mezi výměnama ani kapku, na rysce se to ani nehne, z čehož mám pochopitelně radost. Gumy vydržely jednu sezonu a spotřeba se ustálila na 11,5 litrech kombinované spotřeby, takže spokojenost..
Na jaře jsem seznal, že je potřeba druhá sada kol na zimáky, protože jezdit přezouvat každé jaro/podzim gumy dvěma auty je pěkný oser a budu si to tradičně řešit sám.
Proto jsem nelenil a koncem března zasadil za barákem čtyři ventilky z Cikánky, poctivě je zalíval, hnojil a hezky jim zpíval a minulý týden jsem sklidil origo kola z NC2, čili jak by řekl Borat :arrow: great success 8-) Takže teď mám dohromady 9 stejných kol :mrgreen: Uvažuju, že bych jednu sadu foukl do černé. Co si o tom myslíte? Má do toho jít??
Jinak náš prcek sice ještě nechodí, ale s volantem se už učí kroutit, bo začít je potřeba brzy, nemám pravdu? ;)
Přílohy
rožnov (8).jpg
kola.jpg
bushing.jpg
Die Kurvenstar
hospodský

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora