Chalani, podla vsetkeho pojdeme s tommybandit v sobotu z BA na Palavu, ale taky neskorsi odchod, aby sme tam pred 10:00 boli. ak by sa niekto chcel pridat
3.10. ideme na zelenu vodu o 9tej sa vyraza na vylet po trencianskom kraji trasa dlha 200km s roznymi zazitkami, kto mate volno pridte sa odviest. Viac info na http://www.mx5.cz/srazy.htm
Na Zelenou vodu jedu zítra, v sobotu bych nestíhal. Původně jsem chtěl jet zítra kolem oběda a pěkně se projet, protože má ale Drákula poradu, asi vyjedeme až navečer, nejrychlejší trasou. Ubytování v Margaretě mám zamluveno.
Nezazimovali,heh a po pravde nikdy som to nechapal a asi ani nepochopim. Tieto temy riesili aj bikeri a vymyslali co vsetko mozne a nemozne treba spravit...Ja som jazdil cely rok iba ak bol sneh tak isla motorka tak ako bola do garaze a hned ako bolo pekne isla von a vsetko fungovalo. Podobne aj s Miatkou...Jazdime stale, neplanujeme ani zimne pneu....Akorat minuly rok ked nasnezilo tak isla do garaze asi na mesiac a pol, tiez tak ako bola nic som s nou neriesil a potom vytiahol a jazdilo sa...Takze dufam ze aj tento rok to tak bude
Kamaráti, síce je to ešte hodne vzdialená budúcnosť, ale budem sa v lete ženiť podľa všetkého Moja bude samozrejme svadobným autom, ale pravdepodobne to budem mať na takom mieste že sa hneď vedľa budú dať zaparkovať ďalšie autá - bol by som rád keby to boli MX-5ky Takže si predbežne na 11.6. začnite plánovať spoločný výjazd do Šamorína spojený so svadbou Keď budem vedieť detaily tak ich sem prilepím