Mike píše:Typicky v mýtě, ta zatáčká nejdál od tribuny do kopce. Rvát tam jedničku je na hraně. Ale dvojka je do toho stoupání neskutečně zzzzzooooouuuuuufff f f ff f alá...
VenMac píše:Zdravím Vás všechny vespolek..
Pojďme se vrátit k tématu - i na mě jde jaro, tak jsem se napevno rozhoupal a chci si pořídit Miatu! Chvíli jsem uvažoval o NC, ale pak seděl v o generaci starší káře a věděl, že je to ona.. =) Takže tedy požadavky:
NB, ani v jedné jsem nejel, takže na motoru mi nezáleží (i když maličko víc mě táhne 1.8). Bez čehož bych se však neobešel je torsen (který sériově je pouze u 1.8). Střecha samozřejmě plátěná, určitě s klimatizací. Na ceně až tak nezáleží, ale ať je po někom, kdo ji měl rád, já také budu! Barva se mi líbí černá a červená, ale není to věc, na které by to stálo.. Stejně tak preferuji dva výfuky na stranách a bílé budíky. Pěkný kola = ideál! No a interiér by neměl být nějak moc zásadně ošoupaný nebo odřený..
Připadá v úvahu i dotáhnout ze zahraničí, ale kdyby byla nějaká pěkná tady byl bych radši - zlatý český ručičky mají něco do sebe.. ;D
Garáž je ready už teď, ale asi klidně vydržím i do podzima, až zájem o Roadstry opadne a bude větší nabídka - budu hodně vybíravý, záležími jak na dojmu z auta tak z jeho původního majitele, a samozřejmě na stavu..
Díky za každý návrh (třeba pomůžou i ostatním), věřím, že se ta pravá najde! ;D
VenMac
VenMac píše:Přesto až budu mít cestu do Brna určitě se ozvu a podíval bych se - třeba to bude láska na první pohled..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 67 návštevníků