drzko píše:Kamaráti, síce je to ešte hodne vzdialená budúcnosť, ale budem sa v lete ženiť podľa všetkého
Moja bude samozrejme svadobným autom, ale pravdepodobne to budem mať na takom mieste že sa hneď vedľa budú dať zaparkovať ďalšie autá - bol by som rád keby to boli MX-5ky
Takže si predbežne na 11.6. začnite plánovať spoločný výjazd do Šamorína spojený so svadbou
Keď budem vedieť detaily tak ich sem prilepím
tomybandit píše:To sa musis???
Robim si srandu, heh uzasne...moc sa tesime a urcite prideme...Uz to mam zapisane v kalendari
Bude aj svadobny sprievod s MX-kami?
Gratulujeme Vam obom a uz aby bolo leto!!!
Andy4 píše:...hlavne nech sa ti nevesta v šatách vmestí do Mx5ky. Tá moja sa nezmestila (veľké šaty)
noose píše:Taky se budeme v lete brat
BRG NA
drzko píše:tomybandit píše:To sa musis???
Robim si srandu, heh uzasne...moc sa tesime a urcite prideme...Uz to mam zapisane v kalendari
Bude aj svadobny sprievod s MX-kami?
Gratulujeme Vam obom a uz aby bolo leto!!!
nemusim ale po 9 rokoch sme sa tak nejak dohodli ze by sme mohli
sprievod neviem ako logisticky zvladnem, ale minimalne mam pripravene parkovanie pre mazdy hned vedla sedenia na obradeAndy4 píše:...hlavne nech sa ti nevesta v šatách vmestí do Mx5ky. Tá moja sa nezmestila (veľké šaty)
z toho mam trocha obavy, dufam ze sa to podarinoose píše:Taky se budeme v lete brat
BRG NA
tak pokial to nebude v tom istom termine a bude to poruke a mla by si podobny plan ako ja tak sa mozme zastavit
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 110 návštevníků