cafe-racer píše:http://www.forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=4&t=2364
Díky, přehlídl jsem...
cafe-racer píše:http://www.autokelly.cz/Product/DO-CFAT33001L/8384698
A znovu díky, ale plachtu už mám, od I. L. Přímo origo na NC. Svou funkci zatím plní dobře...
MacTeine píše:Na plachtu bych si dal pozor
Plachtu jsem nasazoval dvakrát, vždy před těmi sněhovými přívaly. Předtím jsem pokaždé auto omyl, v únoru ho při pěkném počasí i navoskoval. Nasazoval a uchycoval jsem pečlivě, škrábance na laku od ní naštěstí nejsou.
MacTeine píše:Swissvax Seal Feed
Jo jo, to doporučení jsem viděl, ale trošku mě děsí ta cena. Před příští zimou to ale asi stejně nakonec pořídím. Kdyžtak, až se někdy pojedeme projet, bych ocenil, kdybys to vzal s sebou, rád vyzkouším.
TeeJay píše:Mně toho taky napovídali
Je fakt, že napovídat se dá leccos, ale já měl z jednání Rottů vážně dobrý pocit. Byli ochotní, rampa byla samozřejmost, stejně jako nahlídnutí do jejich dokumentace k autu (původní majitelka servisovala jen u nich). Dali mi dokonce nějaké písemné kopie servisních úkonů, musím se do toho mrknout, třeba tam ty výměny budou zaznačené.
TeeJay píše:mnou nalezené hodnoty
Díky!
TeeJay píše:jen o takovém místě asi nevíš
To je dost možné, upřímně jsem ani moc po takových místech nepátral, spokojil jsem se s provařenými fleky (Strahov, Džbán). Dobrá volba by do budoucna mohla být parkoviště před nákupními centry, třeba v Letňanech nechávají některé části parkoviště komplet pod sněhem a už jsem tam i viděl pár lidí blbnout. Musím se polepšit...
TeeJay píše:poslední nádrž, zrovna na Vervu, za 9,1l/100
Tak to máme podobnou zkušenost, i mně se zdálo, že spotřeba u Vervy byla maličko vyšší než u 95. Ale na druhou stranu je to údaj ze zimy, v létě jsem ty průměry 95 vs. 100 tolik nesledoval.
TeeJay píše:50 litrů benzínu
Stačí 48, pane. To už mi tady kluci na fóru vysvětlili...
TeeJay píše:před půl rokem jsem neuměl ani vyměnit motorovej olej a dneska už to musí být, abych se něčeho zaleknul (nosníky), v tu chvíli přichází na řadu kamarádi
Jsem prostě technické nemehlo, takže v mém případě hlavně kamarádi a kolegové zde z fóra. Naštěstí mám už pár let moc šikovného automechanika, je to kamarád, stejný blázen do "japonců" jako já a hlavně šikovný kluk. Na Majdě už mi dělal ošetření podvozku před zimou, měnil brzdové destičky a táhla stabíků. Navíc, když něco nezvládne sám (třeba mu chybí vybavení), tak je mi schopen dát dobrý tip na kolegy. Viz. teď před pár dny jeho rada ohledně udělání kvalitní geometrie pro Andreje zde z fóra. Uvidíme, co na to Andrej, až to bude mít za sebou. Snad bude spokojen...