Ahoj, tak se take muzu privitat mezi zdejsimi majiteli mx-5
Pred dvema roky si kamarad rozmyslel, ze si poridi kabriolet a volba padla na mx-5. Na zdejsim klubu si poridil cervenou NA a po prvnim svezeni jsem vedel, ze tohle auto musim mit taky! Moje prvni myslenky dokonce byly prodat daily sedan e36 a koupit mazdu
Nicmene zvitezil rozum a tak jsem cekal na vhodnou dobu a prilezitost.
A po nahodnem nakouknuti na mobile.de jsem ji nasel. NA 1.8 za 800 € a nevypadala jako vrak (coz je v teto cenove hladine bezne). Po kratkem rozvazeni jsem se rozhodl a pro mazdu vyrazil ke Stuttgartu a taky si ji dovezl domu
( a shodou okolnosti si poridil darek k 31. narozeninam
)
Auticko ma samozrejme nekolik problemu, ktere srazili nakupni cenu: zadni casti prahu prorezle na skrz, vpredu o neco lepsi, ale spodky blatniku urezle; obcas chrci prevodovka; unik oleje mezi motorem a prevodovkou; roztrzena strecha nad zadnim oknem a popraskane lemy. A v neposledni rade ma auto najeto 260 kkm......
Na druhou stranu jsou tu take pozitiva: auto je s kompletnima plastama, oblozenim kufru, origo kobereckama; dostal jsem k nemu i servisni knizku do r. 2002 a faktury za servis od posledniho majitele, ktery ji vlastnil od roku 2001
A taky je tam 1.8
Vzhledem k historii a vyuziti jako daily se mazdicka netrapila na okruzich a abych nezapomnel v r. 2009 dostala novy lak - proto nevypadala v inzeratu jako vrak
Po dovezeni do CR me cekali neprijemnosti s prihlasenim, ale to se holt musi pripocitat k cene auta.
Kazdopadne ted uz je mx-5 provozuschopna a hned po prvnich kilometrech si ziskala moje srdicko
ted me ceka predevsim klempir a pak se uvidi co dal.
Vzhledem k mnozstvi fotek bude jednosussi dat odkaz na cele album
https://goo.gl/photos/RiX9ZkZ22CtSbtJR9