Tak jsem se taky rozhodl se podělit o svoji krásku
Je to moje první auto a rozhodnul jsem se pro ní snad už před rokem
Byl leden a po každodenním brouzdání po mobile.de jsem jí našel- NA za 1190€. U inzerátu byly tři obrázky a na každým bylo jiný auto. Nevěděl jsem, co si o tom myslet, ale podle popisu asi dobrý. Zavolal jsem prodejci, aby mi poslal více fotek, ketré mimochodem nikdy nedorazily
Předběžně jsem se s ním dohodl, že si pro ní o víkendu přijedu. Během týdne u inzerátu ještě klesla cena na 990€, takže jsem se těšil jako nikdy. Nevědíc skoro nic o stavu auta (jen že má zrezlé zadní blatníky a co vše bylo opraveno) jsme s tátou vzali vlek, a jeli do Chemnitzu. Byl to ten den, kdy byla největší sněhová kalamita a dálnice skoro nesjízdná. A po ní jsme jeli my, s vlekem na auto a předjížděli jsme jako o život
Před hranicema jsme zároveň vyzkoušeli, jaké to je když auto i vlek jedou v zatáčce bokem
Chlápek byl v pohodě, jen nevím co si v popisu představoval pod "MP3-Anlage", když tam byl jen cinch kabel k zesilovači. Ten tam samozřejmě nebyl, ani rádio tam nebylo
Karoserie je v bídně-ok stavu, rez je jen na zadních blatnících, ale po celý karoserii jsou důlky, světla nejsou úplně zarovnaný s kapotou a byly opravovaný prahy, ikdyž docela nepěkně. K autu je hardtop (což byl můj požadavek) v dobrým stavu, ale dost vybledlej. Interiér docela ujde, nejhorší věc v interiéru je jen sedadlo řidiče- má prodřený sedák. Plátěná střecha se sklem je taky ok. Takže za 990€ ideální koupě
Zatím jsem měnil akorát tlumiče, protože to uskakovalo v zatáčkách jako bejk. Budoucí plány: přes léto našetřit na kompletní udělání karoserie a stříknutí na tmavě modrou, lehký úpravy podvozku a motoru, a dát do pořádku interiér.Několik fotek mám na svý stránce:
http://valasek.stranky.cc/mazda.html