Zdravím všechny fandy MX5tek. Tak jsem neodolal a stal se jedním ze štastných majitelů tohoto úžasného sporťáčku. Po dlouhém hledání jsem našel přesně to co jsem hledal. MX-5 NBfl 1,8 , interiér černá kůže, hard top v barvě, 6 rychlostí, vše v elektrice, xenony, jen ta klima chybí (alespoň ušetřím nějaké to kilo ) Pár rychlých foteček z prvního výletu na Karlštejn...
Tak to je prima, to jsme opravdu skoro sousedi Byl jsem sám překvapenej, první vyjížďka a hned jsem potkal jinou mazdičku. Taky mi hned došlo, že jsem mohl nechat doma hard top a kochat se asi posledním teplým sluníčkem...
Tak to jsme na tom stejně, já ho nasadil a pak už se mi ho nechtělo sundavat, taky jsem byl za to kritizován na posledním srazíku, i s tím HT to má ale svoje kouzlo. Já jsem dnes večer nemohl vydržet a byl jsem udělat takové kolečko Kralupy - Velvary - Mělník protáhnout jí před tou blížící se zimou.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná NC 1,8. šedá NC 2,0. bílá
Z hard topem je to moc pěkný kupátko. Taky jsem měl dnes nutkání se trochu projet, ale povinosti nedovolili Snad ještě letos vyrazím a nez tady zapadám sněhem jako loni.